luchtreiniger,luchtbevochtiger, luchtontvochtiger,venta, boneco
voor gezonde lucht
Over Airsain
Contact
Vacatures
Unizo e-Commerce Label
BNP Fortis kbc bank cnc bank
ing bank belfius bank
spaarbank axa bank
 HOME | AANBIEDING | PRODUCTEN | MERKEN | VERGELIJK | ACCESSOIRES | MIJN AIRSAIN |
ZOEK

VOCHTIGE LUCHT
Luchtontvochtigers Bouwdrogers Industriële Ontvochtigers Adsorptiedrogers Welke ontvochtiger?
DROGE LUCHT
Luchtwasser Bevochtiger Ultrasoon Luchtbevochtiger Bevochtiger Koud Water Stoom Bevochtiger Professionele Bevochtiger Welke bevochtiger?
FIJNSTOF EN ALLERGIE
Ionisatie Luchtreiniger
BIJVERWARMING
Infrarood Keramische Kachels Ventilatorkachels Werkplaatskachel Oliekachels Convectorkachel
AIRCONDITIONERS
Portable Airco Airco met snelkoppeling Single Split Airconditioners Multi Split Airconditioners Split Airco Plafond Vloer Cassette Inbouw Airco Welke airco
VLIEGENVANGER
Insectenverdelgers Insect-O-Cutor
METEN
Luchtdrukmeter Thermometers Vochtmeters CO2 Sensor Rookmelders Weerstations CO Alarm Deeltjesmeter
GEUR OF STANK
Luchtverfrissers Ozongeneratoren
OVERIGE APPARATUUR
Industriële Ventilatoren Ventilatoren Fan

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m vr 9:00-17:30 uur
Op afspraak

DECEMBER 2014
Weerstation Technoline ThermoHygro

Gratis

Weerstation ThermoHygro
t.w.v. € 19,90 bij bestellingen vanaf € 299,00
Home Insectenlamp

Vliegenlampen en insectenvangers voor effectieve bestrijding van insecten. Voorkom overlast van vliegen, wespen, motten en andere vliegende insecten! Diverse modellen insectenlampen voor gebruik in horeca, slagerij, bakkerij en productiebedrijven. Op zoek naar een elektrische vliegenlamp met uv of een vliegenlamp met kleeffolieplaten? Bij AirSain vindt u de ideale insectenvanger!

Klik hier voor meer informatie over insectenlamp ...

In een insectenlamp met kleeffolie worden de insecten aangetrokken door een krachtige uv-lamp en vliegen vervolgens tegen een folie die voorzien is van een kleeflaag. De insecten komen niet meer van los van de lijm. De kleefplaten in de vliegenlampen kunnen eenvoudig en hygiënisch worden gewisseld.

Er is een insectenverdelger / vliegenlamp beschikbaar voor elke ruimte waar men last heeft van de insecten of waar deze uit hygiënisch oogpunt onwenselijk zijn: o.a. restaurant, keuken, grootkeuken, woning, vakantiehuis, café, kantine, winkel, kantoor, magazijn, productieruimte, boerderij, dierenpension enz. De insectenverdelgers zijn geschikt voor de horeca (HACCP) en worden in toenemende mate gebruikt in scholen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Een insectenverdelger biedt een hygiënische, veilige en duurzame oplossing voor overlast van insecten! De insectenlampen behoeven weinig onderhoud en zijn zeer eenvoudig en goedkoop in gebruik.

Voor een volledig overzicht van alle vliegenlampen, lijmborden en uv-lampen ga naar www.insect-o-cutor.nl of www.insect-o-cutor.be.

Elektrische vliegenlampen met uv en/of kleeffolie. AirSain voor uw insectenlamp!Insectenlamp

voor max. prijs

Insectenverdelger / insectenlamp IGu CM20

IGu CM20

iGu CM20 voor het vangen van hinderlijke, vervuilende vliegende insecten. Deze insectenvanger is uitermate geschikt voor kleinere horecabedrijven  (HACCP) en voor thuisgebruik. Eenvoudig, stijlvol ontworpen insectenverdelger. 

90 m2
225 m3
€ 119,00

Insect-O-Cutor Aura Vliegenlamp Insect-O-Cutor Aura

Insect-O-Cutor Aura

Deze Insect-O-Cutor Aura vliegenlamp heeft een strakke, kunstzinnige vormgeving. De vliegenlamp is vervaardigd van geborsteld staal (Inox) en heeft een handige klepdeksel-sluiting. Ideale design insectenlamp voor horecagelegenheden om vliegende insecten waaronder vliegen, motten, fruitvliegjes en wespen op een onopvallende wijze te vangen.

120 m2
300 m3
€ 159,50
€ 129,00

Elektrische insectendoder Igu 4004 IGu 4004

IGu 4004

iGu 4004 vangt hinderlijke, vervuilende vliegende insecten. Testen laten zien: 192 vliegen in 1,5 uur, score 96%. Deze elektrische insectenvanger is uitermate geschikt voor commerciëel gebruik zoals in bakkerijen, slagerijen, restaurants en grote keukens. Eenvoudig, stijlvol ontworpen insectendoder (Capaciteit 2000 insecten / folie).

100 m2
250 m3
€ 349,00
€ 259,00

Insectenvanger met lamp Spectra Compact Genus Spectra Compact

Genus Spectra Compact

De insectenvanger Genus Spectra Compact heeft een hoge UVa licht opbrengst voor het realiseren van een snellere vangst van vliegende insecten. De insectenlamp voldoet tevens aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Spectra Compact is een zeer stijlvolle insectenverdelger voorzien van de nieuwste bestrijdingstechnieken.

80 m2
200 m3
€ 279,00

Elektrische Insectenvanger Genus Spectra Professioneel Genus Spectra

Genus Spectra

Genus Spectra is een professionele, krachtige insectenverdelger die geschikt is voor toepassing in o.a. horeca (HACCP-norm). Ondanks het platte, compacte ontwerp heeft deze elektrische insectenvanger een krachtige werking. Genus Spectra heeft een grote capaciteit, en is daardoor geschikt voor o.a. grote keukens (commerciële keukens, instellingskeukens), restaurants, scholen, magazijnen en levensmiddelenindustrie.

160 m2
400 m3
€ 379,00

Blijf op de hoogte


Meer info ...

Rubrieken

Nieuws
Luchtkwaliteit
Droge lucht
Vochtprobleem
Woordenboek

Klantenservice

Bestellen
Aflevering
e-Service
Privacy Policy
Algemene Voorwaarden

Contact

Airsain België
Antoon Delemazurestraat 39
3920 Lommel
T. 011-515389
E. Contactformulier
Ma t/m vr 9:00-17:30 uur
Op afspraak

Copyright (c) 2014 Airsain België. All rights reserved. v2 19 december 2014 Sitemap