Home Luchtontvochtigers Adsorptiedrogers Ecor DryFan DH3500 - Adsorptiedroger (INOX RVS)

Ecor DryFan DH3500 - Adsorptiedroger (INOX RVS)

Adsorptiedroger Ecor DryFan DH3500 Yellow is zeer klein voor zijn hoge ontvochtigingscapaciteit tot 45 liter per dag. Ideaal voor het drogen van gebouwen bij overstromingen, onderhoud en opslag van goederen.

De industriële ontvochtiger droogt 24 uur per dag, al bij een ruimtetemperatuur vanaf -20°C. De maximale werktemperatuur bedraagt 40°C. Een perfecte luchtdroger voor elk klimaat. Ecor DH3500 is een ontvochtiger met vier openingen: 2 ingangen en 2 uitgangen.

Adsorptiedroger Ecor DryFan DH3500 Yellow is zeer klein voor zijn hoge ontvochtigingscapaciteit tot 45 liter per dag. Ideaal voor het drogen van gebouwen bij overstromingen, onderhoud en opslag van goederen.

De industriële ontvochtiger droogt 24 uur per dag, al bij een ruimtetemperatuur vanaf -20°C. De maximale werktemperatuur bedraagt 40°C. Een perfecte luchtdroger voor elk klimaat. Ecor DH3500 is een ontvochtiger met vier openingen: 2 ingangen en 2 uitgangen.

3.579,00
  • Verwacht 27 september
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
  • Gratis Hygrometer
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 011-515389
  • 220 m2 ontvochtigen
  • Capaciteit: 45 liter water/dag

Productbeschrijving: Ecor DryFan DH3500 - Adsorptiedroger (INOX RVS)

Stalen constructie, van binnen en buiten

De Ecor DryFan DH3500 adsorptiedroger kan door één persoon worden gedragen en gemakkelijk worden vervoerd met zijn ergonomische draagbeugels. De industriële luchtontvochtiger heeft een zelfregulerend energiegebruik dat zich aanpast aan luchtdrukverschillen. Hij levert altijd de juiste hoeveelheid vermogen om effectief te ontvochtigen.

Ontvochtiger met vier openingen: 2 ingangen en 2 uitgangen

De aangevoerde proceslucht wordt gefilterd en gedroogd. De inkomende vochtige lucht kan met een Ø 125 mm buis naar binnen en naar buiten worden geleid. Vochtige afvoerlucht kan met een Ø 80 mm buis worden verwijderd. Regeneratielucht kan met een Ø 80 mm buis in de luchtdroger worden geleid.

Uiterst compact

Qua afmetingen is de Ecor DryFan DH3500 luchtdroger misschien wel de kleinste 45 liter luchtontvochtiger op de markt.

Externe Hygrostaat

De Ecor DryFan DH3500 adsorptiedroger is eenvoudig uit te breiden met een externe hygrostaat zodat u de gewenste luchtvochtigheid zelf kunt instellen. De aansluiting voor deze externe hygrostaat is aan de voorzijde van de adsorptiedroger reeds voorzien. U kunt hiervoor hygrostaat Ecor EPHUM220 gebruiken, de Ecor adsorptiedroger zal dan automatisch aan- en afslaan.

Stoffilter

De industriële ontvochtiger Ecor DryFan DH3500 met droogmiddel bezit een eenvoudig, geretoucheerd stoffilter in een metalen frame dat schoongemaakt of eenvoudig vervangen kan worden. Het stoffilter voorkomt dat stofdeeltjes in het apparaat terechtkomen en ontvochtiging belemmeren.

Filter voor regeneratielucht

Het filterhuis voor regeneratielucht is een recente toevoeging aan het DH3500-model. Het filterhuis kan worden losgemaakt als het niet nodig is, het wordt gebruikt voor bepaalde toepassingen.

Ergonomische handgrepen

Gemakkelijk te dragen door één persoon. Het handvat kan worden verwijderd als de adsorptiedroger wordt geïnstalleerd. De handgrepen beschermen ook de kanaalflenzen van de luchtontvochtiger tijdens het transport.

Duct Air- In & Out

De Ecor Adsorptiedroger DH3500 heeft alle uitgangen voorzien van flenzen zodat er buizen kunnen worden aangesloten via Ø 125mm harde, of flexibele luchtslangen.

Voeding 220V - 50Hz

  • 220V-Voeding 50 Hz: Deze kan afkomstig zijn van een 12V DC-220V AC-omvormer of van een 110V naar 220V-transformator.
  • Auto Reset: Na een stroomonderbreking zal de Ecor DH3500 weer gaan drogen zodra de stroomvoorziening hersteld is. Perfect op locaties waar een stroomvoorziening is die invloed kan hebben op andere elektronisch gestuurde producten.
  • Verduurzaming: Alle metaaldelen zijn met epoxyverf afgewerkt en hebben een warmtebehandeling ondergaan. Ecor DH3500 is zowel van binnen als buiten ontworpen voor een lange levensduur.
  • 5 Meter stroomkabel: Er is geen noodzaak om kabels te verbinden als ontvochtiger Ecor DH3500 bijvoorbeeld in kruipruimtes of in afzonderlijke ruimtes in woningen wordt geplaatst.

Specificaties: Ecor DryFan DH3500 - Adsorptiedroger (INOX RVS)

Werking
Functies: Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 220 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling: 380 m3 per uur
Capaciteit: 45 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Adsorptie
Werkbereik Minimaal: -20 °C
Werkbereik Maximaal: 40 °C
Eigenschappen
Waterafvoer: Vochtige lucht uitlaat
Geluidsniveau: 58 dB
Bedieningspaneel op afstand: Optie
Plaatsing: Vloermodel
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Optie
Behuizing materiaal: Metaal
Koelmiddel: Geen
Afvoerslang / Afvoerleiding: Los te bestellen
Afvoer (water) diameter: 80 mm
Keurmerk: ● CE
● CETL
● ETL (Intertek)
Gebruik
Standen ontvochtiging: ● Automatisch (optie)
● Continu
Display: Nee
Energie
Stroomvoorziening: Netstroom
Energieverbruik (maximaal): 1500 Watt
Fysieke eigenschappen
Breedte: 35.2 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 34.5 cm
Gewicht: 20.5 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Onderdelen & accessoires voor: Ecor DryFan DH3500 - Adsorptiedroger (INOX RVS)