20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Bouwverwarming

Bouwverwarming

Werkplaats verwarming om het werken of klussen aangenaam te maken! Niets is fijner dan wanneer het buiten koud is, te werken of te klussen met een werkplaatskachel in de buurt. Zeker in (open) ruimtes zonder centrale verwarming is werkplaats verwarming een must voor het verkrijgen van een aangename temperatuur. Afhankelijk van het model werkt een elektrische werkplaatskachel op reguliere stroom 220-230 Volt of op krachtstroom 380-400 Volt.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle Bouwverwarming

Sorteer op
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Bouwverwarming Merken

Robuuste elektrische kachels

Aan het verwarmen van een werkplaats, hobbyruimte, garage etc. worden hele andere eisen gesteld dan bijvoorbeeld aan het verwarmen van een huiskamer. Een werkplaatskachel of bouwkachel moet robuust zijn, snel en krachtig kunnen verwarmen. Bij aanschaf van dit type elektrische kachel moet verder gelet worden op het geluidsniveau, het vermogen, de verplaatsbaarheid en het energieverbruik van de werkplaats verwarming.

Werkplaatskachels voor het verwarmen van gesloten ruimten

Een werkplaatskachel - elektrische bouwkachel - is geschikt voor het verwarmen van gesloten ruimten omdat deze geen aardolieproduct verbandt in tegenstelling tot een petroleum / diesel gestookte kachel of gasheater. Een elektrische werkplaats verwarming verbruikt geen zuurstof en verwarmt geluidsarm. De uitgestroomde warme lucht van dit type elektrische kachel is reukloos en droog.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!