15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Merken Brid
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Brid

BRID is 's werelds meest efficiënte en compacte luchtzuiveringsinstallatie voor binnenlucht. De modulaire luchtreiniger bezit een baanbrekend keramisch filter met een gepatenteerde nano-structuur. Maak kennis met BRID en zijn baanbrekende keramische filter.

Brid: Oude producten (niet te bestellen)

Gepatenteerd keramisch filter

Het gepatenteerde keramische filter van BRID verwijdert koolmonoxide, bacteriën, verontreinigende stoffen, organische geuren (en meer). BRID breekt luchtverontreiniging effectief af in onschadelijke stoffen. Verontreinigingen plakken niet aan de filters of verzamelen zich op metalen platen: ze zijn verdampt, echt weg!

Luchtreiniger zonder vervangingsfilters

U hoeft geen vervangingsfilters te kopen, de gepatenteerde filters gaan vrijwel voor altijd mee! BRID is ook de eerste fotokatalytische luchtreiniger die geen ozon produceert. Dankzij de gemodificeerde TiO2 (Titanium Dioxide)- behandeling gebruikt BRID geen UV-lampen.

Clean Photocatalysis technologie

BRID's exclusieve, gepatenteerde Clean Photocatalysis technologie heeft ervoor gezorgd dat de luchtreiniger veel kleiner en compacter is dan zijn concurrenten. Ondanks de compacte afmetingen wordt de lucht nog steeds met grote snelheid gezuiverd. Laat u niet afleiden door zijn slanke ontwerp, het lijdt geen twijfel dat u het effect zult voelen.