20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Huis Frisse lucht met luchtreiniger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Frisse lucht met luchtreiniger

Luchtreinigers voor frisse lucht

Frisse lucht, wie wil dat niet? In het binnenklimaat is lang niet altijd voldoende frisse lucht aanwezig. Er komt te weinig verse lucht binnen of de lucht wordt juist binnen sterk vervuild. Sigarettenrook, huisdieren, printers, stof, pollen, verkeer, er zijn verschillende oorzaken mogelijk waarom de lucht in huis of op kantoor niet fris is. Als dat ook bij u het geval is, is het wellicht tijd om de aanschaf van een luchtreiniger te overwegen. AirSain is uw luchtreiniger specialist! Bij ons vindt u de voornaamste merken luchtreinigers.

Een luchtreiniger kiezen. Informatie en advies over luchtreinigers

Er zijn luchtreinigers verkrijgbaar in vele vormen en met diverse werkingsprincipes. Laat u goed door ons adviseren welke luchtreiniger voor uw specifieke situatie het meest geschikt is. Luchtreiniging is geen moeilijke materie, maar desondanks is het wel belangrijk dat u kiest voor de juiste luchtreiniger. Een bepaalde luchtreiniger kan zeer effectief allergenen uit de lucht halen, terwijl een andere luchtreiniger juist een hoge capaciteit voor ontgeuring heeft. Voorkom teleurstellingen en bespreek welke vorm van luchtreiniging voor u het meest geschikt is.

Luchtreinigers van diverse merken te koop

Bekende merken luchtreinigers zijn: Sharp, Daikin, Coway, Meaco, Stadler Form, LightAir, Sanyo, Winix, Boneco, Stylies, Airbutler, AiroSwiss, Venta. Deze fabrikanten hebben allemaal een goede staat van dienst in luchtreiniging. Deze merken vindt u dan ook vanzelfsprekend in ons assortiment terug.

Niet alleen tijdens het hooikoortsseizoen heeft u veel baat bij een luchtreiniger. Gedurende het gehele jaar zorgt luchtreiniging voor aangename, frisse lucht. In het najaar en tijdens de wintermaanden bevinden we ons meer binnenshuis dan in de zomer. Tijdens koude dagen wordt het huis vaak minder goed gelucht en geventileerd. Ook tijdens de wintermaanden sluipen vormen van luchtverontreinigingen zoals smog en verbrandingsgassen in de woning. Daarom is ook tijdens de wintermaanden effectieve luchtreiniging aan te bevelen.

Specialist in frisse lucht

We kunnen stellen dat veel mensen baat hebben bij het gebruik van een luchtreiniger. Het hele jaar door zorgt een luchtreiniger voor frisse, schone lucht in huis. Kies bewust het type luchtreiniger dat het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. AirSain is uw vertrouwde leverancier voor luchtreinigers van Sharp, Daikin, Coway, Meaco, Stadler Form, LightAir, Sanyo, Winix, Boneco, Stylies, Airbutler, AiroSwiss en Venta. Eveneens zijn accessoires voor luchtreinigers verkrijgbaar zoals HEPA filters en andere filtermaterialen.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies