Home Luchtkwaliteit Medisch Getest Lightair ionisator maakt virussen onschadelijk
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Getest Lightair ionisator maakt virussen onschadelijk

Lightair Ionflow ionisatie

Van Lightair Ionflow ionisatoren is bekend dat ze zeer effectief kleine verontreinigingen uit de lucht verwijderen zoals fijnstof, pollen, rook en allergenen. Nu is ook tijdens een Zweeds onderzoek vastgesteld dat Ionflow technologie een uiterst effectieve technologie is voor het bestrijden van diverse virussen in de lucht. Het onderzoek dat gepubliceerd is in het gerenommeerde Nature Scientific Reports met als titel Ionizing air affects influenza virus infectivity and prevents airborne-transmission beschrijft de positieve testresultaten van Lightair High Density ionisatie. Door krachtige ionisatie wordt een virus als het Influenza griepvirus bestreden en neemt de verspreiding ervan af. Het rapport beschrijft hoe de besmettelijkheid van een virus in de lucht afneemt wanneer het blootgesteld wordt aan Ionflow High Density ionisatie.

Krachtige luchtreiniging tegen virussen

Een Lightair Ionflow ionisator verspreidt miljarden luchtzuiverende ionen in een ruimte. De ionen maken verontreinigingen in de lucht - o.a. virussen - onschadelijk. De verontreinigingen worden bovendien uit de lucht verwijderd met behulp van een elektrisch geladen vuilcollector op de ionisator. Het onderzoek toont eens te meer aan dat High Density ionisatie een krachtig middel tegen virussen in de lucht is. In Zweden hebben de onderzoekers van het Karolinska Institute in Stockholm en de Linköping Universiteit in Linköping met verschillende studies aangetoond dat Lightair Ionflow technologie meerdere virussen bijzonder effectief uit de lucht verwijdert. Deze bevindingen bevestigen de uitstekende werking van Lightair ionisatie technologie.

Lightair Ionflow ionisatoren bieden nog andere voordelen. De luchtreinigers hebben een geruisloze en tevens energiezuinige werking. Een ander groot voordeel is de aanwezigheid van een afwasbare vuilcollector waardoor het aanschaffen en vervangen van luchtfilters niet nodig is. In het kort samengevat is een Lightair Ionflow ionisator een praktische luchtreiniger met uitstekende testresultaten.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen