Home Luchtkwaliteit Allergie Hepa filters voor luchtreinigers online kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Hepa filters voor luchtreinigers online kopen

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER EN HEPA FILTERS!

Hepafilter in uw luchtreiniger

Al jarenlang is AirSain uw vertrouwd adres voor luchtreinigers van diverse merken zoals Sharp, Daikin, Sanyo, Stadler Form, Blueair, LightAir, Airbutler, Coway en Boneco. Enkele luchtreinigers binden vuildeeltjes aan een metalen kern, maar meeste luchtreinigers bezitten een uniek filterpakket voor het verkrijgen van schone lucht. Het filtersysteem van een dergelijke luchtreiniger kan bestaan uit een filterset of een samenstelling van meerdere losse filters.

Het hepa filter - High Efficiency Particulate Filter - in de luchtreiniger verwijdert zeer doelmatig kleine verontreinigingen zoals bacteriën, schimmels en virussen uit de lucht. Hepafilters worden in een luchtreiniger vaak gecombineerd met andere filters zoals geurfilters en voorfilters voor het verkijgen van een optimale luchtkwaliteit.

Bij AirSain zijn alle luchtfilters voor diverse luchtreinigers als vervangingsfilter verkrijgbaar. U vindt bij ons bevochtigingsfilters (mistfilters), verdampingsfilters, Daikin pleated filters, Daikin antibody filters, hepa filters, filterrollen, geurfilters en aktief kool filters. Uiteenlopende filters voor luchtreinigers van diverse merken voor luchtreiniging, ontgeuring en bevochtiging.

Hepa filters voor Sharp luchtreinigers

Een luchtreiniger van Sharp is meestal uitgerust met een combinatie filterpakket. Het efficiënte hepafilter is een onderdeel van de losse filtersets. Bij AirSain vindt u Sharp filtersets voor diverse Sharp luchtreinigers. Filters voor de nieuwste modellen luchtreinigers, maar ook luchtfilters voor de wat oudere Sharp luchtreiniger. De verkrijgbare Sharp filtersets zijn onder andere: FZ-P63SEF, FZ-425SEF, FZ-P63SEF, FZY-30SFE, FZ-21SEF, FZ-28SEF, FZ-40SEF, FZ-440SEF, FU-60SES, FZ-C70HFE, FZ-C100HFE, FZ-C150HFE. Bij aankoop van een luchtreiniger zijn de filters bijgesloten. Later zijn deze luchtfilters los verkrijgbaar als vervangingsfilter.

Hepafilters voor Coway luchtreinigers

Ook Coway luchtreinigers zijn voorzien van een filterset dat een hepafilter bevat. De verkrijgbare Coway filtersets zijn: AP-0509DH, AP-1008CH, AP-1008DH en AP-1009CH. Alle luchtfilters zijn eenvoudig te verwisselen. Als filters tijdig worden vervangen bij einde van de levensduur blijft de optimale werking van de luchtreiniger behouden.

Hepa filters eenvoudig online kopen

Alle filters voor luchtreinigers uit het AirSain assortiment kunt u eenvoudig online kopen. De filters zijn bijna altijd direct uit voorraad leverbaar. Voor een overzicht van alle accessoires voor luchtreinigers zoals filters zie: Filtersets, hepa filters, geurfilters voor luchtreinigers. Na kiezen van het merk en het model luchtreiniger ziet u de benodigde filtersets met eventuele hepafilters overzichtelijk gepresenteerd. U kunt de filters vanuit de accessoire-lijst direct online bestellen. Voor hulp bij het kiezen van de juiste filters voor uw luchtreiniger belt u met AirSain.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen