Van 28 november t/m 2 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Advies Ventilatie
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ventilatie

Aangenaam afkoelen door een verkwikkend briesje. Een ventilator zorgt voor verkoeling op warme dagen. Bovendien brengen ventilatoren extra frisse lucht in het binnenklimaat. Vooral in huis en op de werkplek is een ventilator bij hoge temperaturen onmisbaar. AirSain heeft een ruim assortiment ventilatoren voor gebruik in huis, kantoor en bedrijf.

Alle soorten ventilatoren, van klein tot groot

Liever een staande ventilator op de vloer of toch liever een kleine ventilator op de tafel of kast? Een traditionele ventilator, een draadloze USB ventilator of een Smart ventilator? AirSain heeft de ventilator die u zoekt!

Professionele ventilatoren

Op zoek naar een professionele ventilator? AirSain biedt ook keuze uit een aantal robuuste, industriële ventilatoren. Deze industrie ventilatoren zijn bijvoorbeeld geschikt voor krachtige luchtverversing bij brandschade, rookschade en waterschade, en voor luchtverversing in grote open ruimten. De robuuste ventilatoren en airblowers zijn eenvoudig verplaatsbaar en daarom uiterst geschikt voor flexibel ventileren in diverse grote vertrekken.

HVLS ventilatoren -High Volume Low Speed- bezitten een hoge luchtcapaciteit en zijn geschikt voor koelen en ventileren in elke omgeving en ruimte. Door het voortdurend mengen van de binnnenlucht verloopt koelen en verwarmen bovendien efficiënter, en worden er aanzienlijke besparingen op het energieverbruik behaald.

Airblowers

Een airblower is ideaal voor het versneld drogen van een vochtige ruimte. De professionele ventilator versterkt ontvochtiging met een luchtontvochtiger of bouwdroger. De airblower blaast vochtige lucht in hoog tempo naar de ontvochtiger. Hierdoor wordt het droogproces aanzienlijk versneld.

Ventilatie met verplaatsbare ventilatoren

Wie op zoek is naar extra ventilatie stuit op een enorm aanbod ventilatoren. Maar welke ventilator kiezen? Een paar eenvoudige tips helpen u bij het kiezen van de juiste soort ventilatie dat een verplaatsbare ventilator u kan bieden.

Op de eerste plaats bekijkt u de ruimte waar u ventilatie nodig heeft. Wat past beter in de woonkamer, een vloerventilator of een ventilator op die lage kast? Wanneer de ventilator op de vloer komt te staan, zou een laag model of juist een hoger model ventilator fijn zijn? Is er veel ruimte om de ventilator te plaatsen of weinig ruimte? Afhankelijk van de beschikbare ruimte kiest u de optimale ventilator voor luchtverplaatsing.

Op de tweede plaats kijkt u naar de mogelijkheden die een ventilator moet bieden. Hoeveel standen ventilatie is gewenst, en is een automatische stand welkom? Wil ik gebruik maken van de zwenkfunctie van een apparaat? Vraag uzelf af wat uw voorkeur heeft hoe u de ventilator bedient. Op het apparaat zelf, bijvoorbeeld via een display, of met een afstandsbediening. Na het afwegen van deze mogelijkheden weet u welk model u zoekt en kunt u een goede keuze maken.

Professioneel ventileren

Speciaal voor professioneel ventileren zoekt u naar apparatuur dat een krachtige luchtstroom kan voortbrengen. Professionele ventilatoren en airblowers garanderen grote hoeveelheden luchtverplaatsing. Grote ruimtes worden snel van frisse lucht voorzien. Daarnaast leveren ze bij warm weer snel verkoeling in grote vertrekken. Omdat u gedurende een lange tijd gebruik wenst te maken van ventilatie zijn de professionele ventilatoren extra stevig uitgevoerd.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies