Home Accessoires & Onderdelen Airbi Accessoires & Onderdelen 1 stuk Airbi SPACE HEPA & Koolstoffilter

Airbi SPACE HEPA & Koolstoffilter (1 stuk)

De gecombineerde vervangingsfilterset voor Airbi SPACE luchtreiniger / luchtwasser bestaat uit 1 HEPA-filter en 1 actief koolfilter.

De gecombineerde vervangingsfilterset voor Airbi SPACE luchtreiniger / luchtwasser bestaat uit 1 HEPA-filter en 1 actief koolfilter.

139,00
  • Informeer naar beschikbaarheid
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 011-515389

Productbeschrijving: Airbi SPACE HEPA & Koolstoffilter

HEPA filter

Dit filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is antibacterieel behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Actief Koolstof filter

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel.

Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, één gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

Airbi SPACE HEPA & Koolstoffilter is geschikt voor: