15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Airco mobiel

Airco Mobiel

Een mobiele airco / portable airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Een mobiele airco is eenvoudig verplaatsbaar dankzij de compacte vormgeving. Mobiele airconditioning is ideaal voor het koelen van een slaapkamer of woonkamer in huis. Mobiele airco's worden ook vaak ingezet in een kantoor, praktijkruimte, winkel en werkplaats. De verplaatsbare airco's zijn tevens ideaal voor koeling in server- / computerruimtes.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle Airco Mobiel

Sorteer op
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Airco Mobiel Merken

Het ideale binnenklimaat

Een binnentemperatuur van 18 - 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% ervaart men als dé ideale omstandigheden in het binnenklimaat. Bij deze temperatuur en vochtigheid voelen we ons prettig en zijn we het meest productief. Een airco kopen doet u dus voor comfort, prestaties en welbevinden!

Welke airco kopen?

Voor het koelen van een ruimte bedraagt het benodigde koelvermogen van de mobiele airconditioner tussen 30 en 50 Watt per m3 (koelvermogen). De exact benodigde koelcapaciteit van een mobiele airco is ook afhankelijk van de mate van isolatie van de ruimte. De diverse verplaatsbare airco's leveren uiteenlopende koelcapaciteiten.

Mobiele airco keuze

Mobiele airco's van diverse merken snel in huis! Energiezuinige mobiele airco's, airconditioners met een uiterst stille werking. Mobiele airco's met luchtfilters en ionisatie voor luchtreiniging, u vindt ze bij AirSain!

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!