Home Luchtkwaliteit Airconditioning Airconditioner kopen Daikin Gree Zibro airconditioning
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airconditioner kopen Daikin Gree Zibro airconditioning

Welk airco systeem kopen?

Daikin Gree en Zibro airconditioners. Advies levering en installatie van airconditioning systemen

AirSain voorziet woonhuizen, appartementen, kantoorpanden en bedrijfsgebouwen van kwalitatieve airco-systemen. Zowel voor grote als kleine projecten is AirSain de aangewezen adviseur, leverancier en installateur van airconditioning. Tevens hebben wij een groot assortiment mobiele airconditioners. Deze verrijdbare airco's staan garant voor snelle, flexibele koeling van elke gewenste ruimte. 

Airconditioning, welke airconditioner moet ik kiezen?

Interesse in een vast airco-systeem? In overleg gaan wij na wat het meest geschikte airco-systeem voor uw specifieke toepassing is. Welk type airconditioning is het meest geschikt? Op welke plaatsen worden airco binnenunits en buitenunits gemonteerd? Wat is de benodigde koelcapaciteit? Dit zijn slechts voorbeelden van enkele vragen betreft airconditioning die wij u op heldere wijze beantwoorden.

Typen airconditioners, merken en modellen airco's

Een airconditioner kopen? AirSain is leverancier van diverse merken en modellen airconditioners voor montage: wand-single split airco's, wand-inverter-airco's, wand-multi-split-airco's, plafond-vloer-airco's en cassette-airconditioners. Samen met u wordt nagegaan welk systeem of combinatie van systemen het meest geschikt is voor uw toepassing. De keuze van het airconditioning-systeem is mede afhankelijk van het gebouw waarin de airconditioners worden geïnstalleerd. Bestaat het gebouw uit één of meerdere ruimten? Zijn verlaagde plafonds in de te koelen ruimte(n) aanwezig? Kunnen buitenunits op het dak worden geplaatst of dienen deze units aan de buitenmuur te worden bevestigd? Dit zijn een aantal vragen die betrekking hebben op het gebouw waarin het airco-systeem geïnstalleerd dient te worden. Wellicht ligt nog een groter aantal vragen met betrekking tot airconditioning op het puntje van uw tong. Stel ze gerust aan ons.

Single split airco, Multi split airco, Inverter airco, Mobiele airco. Ruime keuze airconditioners

  • Wand Single Split Airconditioner: Airco-systeem dat bestaat uit een binnen- en buitenunit. Compacte en stille airconditioner die zowel geschikt is voor gebruik in huis als bijvoorbeeld het koelen van kantoren, vergaderruimten, werkruimten etc.
  • Wand Inverter Airconditioners: Airconditioningsysteem dat eveneens bestaat uit een binnen- en buitenunit. Inverter airconditioners realiseren een automatische aanpassing van het koelvermogen afhankelijk van de temperatuur in de ruimte(n). Met  grote nauwkeurigheid blijft de ingestelde temperatuur in de ruimte(n) behouden. Het topmodel van dit type airconditioning is de Daikin Ururu Sarara airco. Dit complete airco-systeem is in staat tot koeling, (bij-)verwarming, bevochtiging, ontvochtiging , reiniging én ventilatie van het binnenklimaat. Kortom, complete klimaatbeheersing in huis met één systeem!
  • Wand Multi Split Airconditioner: Dit airco-systeem koelt afzonderlijke ruimten tegelijk. Meerdere airco binnenunits worden op één of meerdere airco buitenunits aangesloten. Het aantal buitenunits is afhankelijk van de benodigde koelcapaciteit. Het systeem is ideaal voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen. In elke ruimte kan de temperatuur onafhankelijk worden ingesteld. Een airco-systeem dat staat voor onafhankelijke koeling van een compleet gebouw.
  • Plafond Vloer Airconditioner: Dit type airconditioner is eenvoudig op elke plaats te realiseren. Zowel montage op de vloer als aan het plafond is mogelijk. Op moeilijk bereikbare plaatsen kan dit type airconditioning doorgaans worden gemonteerd, terwijl installatie van een ander type airconditioner niet tot de mogelijkheden behoort.
  • Cassette Airconditioner: Dit model vaste airconditioner is geschikt voor koeling van grotere ruimten en wordt doorgaans ingebouwd in plafonds. Dit type airconditioner heeft een zeer strakke afwerking. Hierdoor doet dit type airco geen afbreuk aan de ruimte. Cassette airconditioners kunnen centraal in een ruimte worden geïnstalleerd. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van de koude luchtstroom.

Vaste airconditioners van Daikin, Gree en Zibro

U ziet, voor elk gebouw is een geschikt airco-systeem verkrijgbaar. AirSain is leverancier van Daikin airco-systemen, Gree airco-systemen en Zibro airco-systemen. AirSain staat garant voor betrouwbaar advies, snelle levering en vakkundige installatie van airconditioning systemen. Benieuwd naar de mogelijkheden van airconditioning? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

AirSain staat voor advisering, levering en realisatie van kwalitatieve airco-systemen.

Een kwalitatieve airconditioner kopen?

Uw airco vindt u bij AirSain!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen