Home Alle Merken Apengroup
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

ApenGroup

Apen Group heeft sinds de oprichting in 1967 een leidende rol als producent van HVAC-apparatuur. Naast luchtverwarmers biedt Apen Group een fraaie lijn adiabatische verdampingskoelers / luchtkoelers. De oorspronkelijke naam van het bedrijf was Thermovür met de belangrijkste taak om milieuvriendelijke branders en apparatuur voor verwarmingstoestellen voor woningen en de industrie te produceren. In 1973 werd het zusterbedrijf AERMAX opgericht met de nadruk op de productie van luchtverwarmers. In 1991 fuseerden de twee bedrijven in het huidige APEN GROUP SPA.
 

ApenGroup Luchtkoelers

Milieu

De Apen Group investeert in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten die het ontwerp en de productie van milieuvriendelijke producten mogelijk maken. De slogan 'Apen Group zorgt voor het milieu' vat het bedrijfsdoel perfect samen. De volledige bedrijfsorganisatie: van onderzoek naar leveranciers en partners met hetzelfde doel, tot het eigen personeel, het draait om zorgvuldig gebruik van grondstoffen en preventieve controles om de vastgestelde kwaliteitsdoelen te behalen en daarbij het milieu te respecteren.

Missie

De missie van de Apen Group is het ontwerp, de productie en marketing van HVAC-producten die opvallen door een hoge kwaliteit, met strikte naleving van milieunormen. De R&D-medewerkers van de Apen Group richten zich op het ontwikkelen van producten die zorgen voor een lage uitstoot van schadelijke stoffen, een hoog rendement hebben, samen met een minimaal energieverbruik. Met deze filosofie garandeert Apen Group optimale verwarming en conditionering, van kleine woonruimten tot grote industriële gebouwen.