Home Luchtkwaliteit Huis Bevochtiging lucht en ontvochtiging lucht
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Bevochtiging lucht en ontvochtiging lucht

AirSain voor uw bevochtiger en ontvochtiger

Kwalitatieve apparatuur voor gezonde lucht

Problemen met het binnenklimaat? AirSain is dé specialist voor het verkrijgen van gezonde, schone lucht! AirSain heeft een groot aanbod apparaten voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis of op de werkplek. Om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn kijkt AirSain continu naar de volledigheid van het assortiment. Steeds meer producten worden aan dit assortiment toegevoegd zodat in elke situatie de juiste luchtkwaliteit wordt verkregen.

Slechte lucht in huis, luchtkwaliteit eenvoudig verbeteren

Het is duidelijk merkbaar dat steeds meer mensen bewust zijn van het belang van een goed binnenklimaat. Het aantal mensen in Nederland en België dat klachten heeft ten gevolge van de lucht in huis of op de werkplek stijgt aanzienlijk. Enerzijds is dit direct het gevolg van de toegenomen luchtvervuiling en het toenemende gebruik van vervuilende installaties en apparaten in huis. Tegelijk is ook het bewustzijn van mensen met betrekking tot het binnenklimaat toegenomen. Tot enkele jaren geleden werden gezondheidsklachten als gevolg van slechte lucht zelfs nog vaak voor lief genomen. Nu zijn mensen zich steeds meer bewust dat een aanzienlijke afname van gezondheidsklachten te realiseren is door gebruik te maken van apparatuur die de luchtkwaliteit verbeteren.

Bevochtiging of juist luchtontvochtiging. Deskundigheid in lucht én vocht

AirSain biedt oplossingen voor luchtproblemen van diverse aard in huis. Lucht bevochtigen en lucht ontvochtigen, voor het optimaliseren van de luchtvochtigheid in huis en op de werkplek heeft AirSain een ruim assortiment luchtbevochtigers en luchtontvochtigers. Ongeacht of u teveel of te weinig vocht in de lucht meet in huis, AirSain heeft de passende oplossing. Het brede aanbod luchtbevochtigers bevat altijd dé optimale oplossing voor droogteproblemen. AirSain is leverancier van volgende merken luchtbevochtigers: Venta, AirOSwiss, Boneco, Brune, Sanvia en Stadler Form. AirSain, specialist in bevochtiging!

Overzicht van luchtbevochtigers: type, merk, capaciteit, bevochtiging

Welke luchtbevochtiger is geschikt?: Luchtbevochtigers vergelijken

Luchtontvochtigers verwijderen effectief vocht uit de lucht

Bij vochtproblemen bieden luchtontvochtigers snel en effectief een krachtige oplossing. Door luchtdroging wordt permanente vochtschade en schimmelvorming voorkomen. AirSain is leverancier van de merken luchtontvochtigers: Fral, Amcor, Trotec en DeLonghi. Voor het ontvochtigen onder zware omstandigheden kunt u gebruik maken van krachtige bouwdrogers van Fral. Deze robuuste bouwdrogers kunnen tegen een stootje en laten snel elk vochtprobleem tot het verleden behoren. Welke wijze van ontvochtiging kiezen? Bel vrijblijvend met AirSain: 0497 - 512164 of 011-515389 (BE).

Uw luchtontvochtiger eenvoudig online kopen

Ook lucht ontvochtigen? Maar welke luchtontvochtiger is geschikt?: Luchtontvochtigers vergelijken

Meer lezen over bevochtigen en ontvochtigen?

Lucht bevochtigen of lucht ontvochtigen?

AirSain is hét adres voor luchtbehandeling!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen