Home Alle Merken Blueair
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Blueair

Luchtreinigers van Blueair passen bij uw levensstijl en inrichting. Stijlvol, energiezuinig, fluisterstil. Wie wil er niet schone binnenlucht inademen? Kies voor een prijswinnende Blueair luchtreiniger! Blueair biedt intensieve HEPA luchtreiniging voor mensen met allergieën, astma en andere aandoeningen aan de luchtwegen. Kies een Blueair luchtreiniger voor thuis of een Blueair PRO luchtreiniger voor gebruik in een kantoor, bedrijfsruimte of andere professionele omgeving.

Blueair Luchtreinigers

Blueair Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Blueair Oude producten (niet te bestellen)

Kenmerken van Blueair luchtreinigers

Het belang van gezonde lucht in het binnenklimaat wordt steeds groter omdat we steeds vaker binnen aanwezig zijn. Bijna 90% van onze tijd spenderen we binnen, dit in combinatie met een slechte luchtkwaliteit binnen, bedreigt onze gezondheid. Luchtreinigers van Blueair hebben een uitstekende reputatie om ons tegen de nadelige invloeden in het binnenmilieu te beschermen.

De uiteenlopende modellen zijn uitgerust met hoogefficiënte zuiveringstechnieken zodat we ook binnen kunnen genieten van schone lucht. Belangrijke kenmerken van de uitvoerige productlijn Blueair luchtreinigers zijn:

Design

Slank en stijlvol, Blueair luchtreinigers passen bij uw levensstijl en inrichting. Uw Blueair luchtreiniger ‘past’ in elke kamer. Door de eigentijdse uitstraling van Blueair heeft het bedrijf een van de meest prestigieuze design awards in Scandinavië, de Excellent Swedish Design award, verdiend.

Energiezuinig

Door te voldoen aan de strikte energie-efficiëntie richtlijnen opgesteld door het Amerikaanse Environmental Protection Agency en het Department of Energy, hebben Blueair luchtreinigers de Energy Star verdiend. Door een beduidend lager energieverbruik betekent dit dat een Blueair luchtreiniger niet meer kost dan een enkele gloeilamp bij 24 / 7 gebruik.

Onafhankelijk gecertificeerd

U hoeft ons niet op ons woord te geloven hoe Blueair luchtreinigers presteren. De prestaties van alle Blueair luchtreinigers worden onafhankelijk gecontroleerd door de Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM) en het Clean Air Delivery Rate (CADR) programma door tests die worden uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.

Fluisterstille werking

Het ingenieus ontwerp minimaliseert geluidsoverlast voor een echte fluisterstille werking. Het geluidsniveau is zo laag dat je je afvraagt of je Blueair toestel is ingeschakeld. Als het blauwe lampje brandt, is Blueair rustig aan het werk om de kwaliteit van de lucht die je inademt te verbeteren.

HEPASilent technologie

Blueair's gepatenteerde HEPASilent® filtratie in combinatie met ionisatie technologie levert veel betere resultaten op dan alleen mechanische of elektrostatische technologie. Dit zijn de voordelen:

  • Extra hoge capaciteit: door de gecombineerde werking van het HEPA filter en ionisatie kan een grotere hoeveelheid lucht door de luchtreiniger worden gevoerd, met uitstekende resultaten. Het luchtfilter heeft een meer open structuur dan een regulier HEPA filter, waardoor extra luchtverplaatsing mogelijk is.
  • Stillere werking: vanwege de lagere dichtheid van het filter is minder kracht nodig om verontreinigde lucht door het filter te verplaatsen. Dit levert een aanzienlijke reductie van geluid op, de ventilator in de luchtreiniger kan op een lager toerental draaien.
  • Energiezuiniger: een lagere ventilatorsnelheid door de slimme constructie van het filter met bijbehorende ionisatietechnologie levert een energiebesparing op. Er is minder vermogen nodig om dezelfde hoeveelheid lucht door het HEPASilent® filter te verplaatsen.
  • Effectief tegen virussen en bacteriën: de combinatie van een efficiënt HEPASilent® filter met ionisatie maakt micro-organismen zeer effectief onschadelijk.
  • De kleinste deeltjes verwijderen: Blueair's gepatenteerde HEPASilent® filtratie verwijdert deeltjes tot 0,1 micron.

Slimme aansturing

De nieuwste modellen Blueair luchtreinigers zijn uitgerust met de meest recente Smart technologie voor optimale ondersteuning bij het verkrijgen van schone lucht in het binnenmilieu. Dankzij sensoren passen Blueair luchtreinigers zich automatisch aan de luchtcondities aan. Extra vervuilde lucht betekent extra intensieve luchtreiniging.

Via een WiFi verbinding en de Blueair App controleert en bedient u de luchtreiniger overal vandaan, en heeft u altijd direct inzage in de prestaties van de luchtreiniger. Direct inspelen op veranderende omstandigheden in de ruimte? Stembediening maakt het regelen van de nieuwste Blueair luchtreinigers bijzonder laagdrempelig.

Milieubewust

Blueair producten bieden uitzonderlijke prestaties zonder het milieu te belasten. Blueair maakt gebruik van gepatenteerde kunststoffen die het minst schadelijk voor het milieu zijn.

Blueair en gezondheid

Blueair luchtreinigers brengen op meerdere wijzen voordelen voor de gezondheid. Intensieve luchtreiniging kan astma- en allergiesymptomen verminderen of zelfs voorkomen. De uiterst stille HEPASilent technologie zorgt ervoor dat Blueair luchtreinigers de lucht kunnen blijven zuiveren terwijl u geniet van een onverstoorde slaap. Klachten door hoesten kunnen 's nachts achterwege blijven omdat de lucht in de slaapkamer schoon is. Ook kleine kinderen slapen beter in een kamer met gezonde lucht, zonder verontreinigingen. Een uiterst stille Blueair luchtreiniger laat zelfs de lichtste slaper probleemloos doorslapen.

Luchtvervuiling en blootstelling aan schadelijke gassen afkomstig uit het binnenmilieu (zoals VOS) hindert mensen in het uitoefenen van het beroep. Fijnstof, smog, geuren en dampen van lijmen uit vloerbedekking en meubelen, en restanten van schoonmaakmiddelen kunnen de ademhaling en ontspanning nadelig beïnvloeden. Een goede luchtkwaliteit waarbij de gasvormige verontreinigingen en kleinste zwevende deeltjes afwezig zijn, bevordert de productiviteit. Blueair luchtreinigers houden de werkomgeving gezond, bijvoorbeeld in kantoren en leslokalen.