Boneco ventilatoren

Sorteer op:

Ventilatoren van Boneco verdelen verkoelende, frisse lucht optimaal in het binnenmilieu. De speciaal ontwikkelde rotorbladen verzorgen een goed verdeelde luchtstroom waarbij oncomfortabele tocht niet voorkomt. Boneco ventilatoren zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, voor bijvoorbeeld op een tafel of bureau, op een nachtkastje of gewoon op de vloer. Stil en energiezuinig, Boneco combineert het beste op het gebied van ventilatie.


Lees meer

Ventilatoren met Zwitserse roots

Boneco ventilatoren, wie kent ze niet? De ventilatoren zijn herkenbaar aan de duidelijke huisstijl van het Zwitserse merk. Strak vormgegeven, eenvoudige bediening, degelijke constructie, stille werking, dit zijn de kenmerken van deze ventilatoren zoals voor alle Boneco producten geldt. Frisse lucht in elke ruimte met comfort op een hoog niveau, dat heeft Boneco beoogd met haar riante assortiment. Van kleine bureauventilator tot grote vloerventilator met een hoge capaciteit, met een Boneco Airshower ventilator slaagt u altijd!

Kwaliteit en duurzaamheid

Al meer dan 6 decennia lang ontwikkelt en produceert Boneco luchtbehandelingsapparaten voor de woon- en werkomgeving. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke peilers die het bedrijf aan haar producten meegeeft. De behuizing van een Boneco ventilator is gemaakt van sterk kunststof dat een stootje kan verdragen. De constructie is het resultaat van uitstekend technisch inzicht, uiterst stabiel en minimaal vormgegeven om het design van de ventilator te ondersteunen. De sterke constructie draagt ook bij aan de stille werking van de ventilatoren. De technologie van de aandrijving is van een hoog niveau, en de stabiele behuizing zorgt voor minimale vibratie.

Uitstekende luchtverdeling

De luchtverdeling van een Boneco ventilator is uitstekend. De speciaal ontwikkelde rotorbladen verspreiden de lucht gelijkmatiger, maar intensiever dan ventilatoren van veel andere merken. Dit geeft extra verkoeling en tegelijkertijd extra comfort in huis. Afhankelijk van het model is de luchtstroom bovendien in een grote hoek verstelbaar zodat de frisse lucht goed te richten is.

Energiezuinige ventilatoren

De energiezuinige werking van Boneco fans onderstreept de toegenomen aandacht van producenten voor het milieu. Boneco heeft met haar mooie reeks ventilatoren bewezen dat een hoger comfort niet samen hoeft te gaan met extra energie consumptie. Het lage verbruik is goed voor het milieu en heerlijk voor de portemonnee! Verschillende modellen uit de reeks zijn prijswinnaars van de prestigieuze Red Dot Design Award. Dit geeft aan dat een onafhankelijke jury de Boneco producten evenzo waardeert als een grote groep tevreden gebruikers thuis en op het werk.

Boneco ventilatoren met een strak design

Boneco ventilatoren zijn te herkennen aan de kenmerkende strakke vormen. Boneco geeft al haar producten een moderne vormgeving zodat ze perfect passen in een modern interieur. De ventilatoren hebben een mooie behuizing in een frisse witte kleur. De bedieningsknoppen gaan op in het ontwerp, de aanwezigheid valt niet op. De staande ventilatoren van Boneco hebben een stevige voet, ontworpen met minimalistische lijnen. Welke Boneco ventilator u ook kiest, het design past stijlvol in uw modern interieur.