20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtprobleem Bouwdroger kopen Dryfast Ecor Fral Meaco
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Bouwdroger kopen Dryfast Ecor Fral Meaco

AirSain voor een riant assortiment bouwdrogers!

Waarom een bouwdroger kopen?

Een bouwdroger kopen is al aantrekkelijk ten opzichte van een bouwdroger huren wanneer u enkele malen per jaar een beroep doet op de luchtdroger. Behalve de huurprijs van een bouwdroger moet u ook extra tijd incalculeren voor het reserveren, het ophalen en het wegbrengen van het apparaat. Wanneer deze situatie zich meerdere keren per jaar voordoet, bent u waarschijnlijk voordeliger uit indien u één of meerdere bouwdrogers in eigen beheer neemt.

Een bouwdroger bespoedigt de oplevering van bouwprojecten en renovatiewerkzaamheden. Bouwdrogers verkorten bij een hoge relatieve vochtigheid tevens de droogtijd van stucwerk en schilderwerk. Bij wateroverlast door overstromingen en lekkages zorgt een bouwdroger voor optimale droogomstandigheden waardoor de vochtschade beperkt blijft.

Merken bouwdrogers: Dryfast Ecor Fral Meaco

Bouwdrogers van de merken Dryfast, Ecor, Fral en Meaco behoren standaard tot het assortiment luchtdrogers van AirSain. Deze krachtpatsers zijn speciaal voor de zwaarste droogklussen ontworpen. Een bouwdroger moet jarenlang probleemloos functioneren in veeleisende omgevingen. Dit is de reden dat AirSain enkel kiest voor bouwdrogers van merken die zich al ruimschoots bewezen hebben. Drogers met een krachtige werking en vervaardigd van de beste materialen.

Hoe werkt een bouwdroger?

In een bouwdroger wordt het koelmiddel door een compressor op druk gebracht. De temperatuur van het koelmiddel daalt vervolgens. De bouwdroger zuigt vochtige lucht uit de omgeving aan, en transporteert deze langs een kern met daarin de koude koelvloeistof. Het vocht uit de lucht condenseert op de koude kern en wordt afgevoerd via een afvoerleiding of wordt opgevangen in het condensreservoir van de droger. De bouwdroger verdeelt de gedroogde lucht in de ruimte waarna de droogcylus opnieuw plaatsvindt totdat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Een kleine bouwdroger verwijdert ongeveer 35 liter vocht per dag terwijl een grote bouwdroger zo'n 150 liter vocht per dag afvoert.

Een bouwdroger voorkomt vochtproblemen

Bij aanhoudende vochtige weersomstandigheden steken vochtproblemen snel de kop op. Vochtige muren, loslatend stucwerk, schimmels, schade door condensvocht, een hoge relatieve vochtigheid kent veel nadelen. Zonder vochtbestrijding hebben de weersinvloeden vrij spel. Met een bouwdroger gaat u vochtoverlast krachtig te lijf. Voor een extra krachtige werking combineert u de werking van een bouwdroger met een industriële ventilator. U bent dan nog sneller van de vochtproblemen verlost.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies