Delonghi luchtontvochtigers

Sorteer op:

Delonghi luchtontvochtigers houden uw woning gezond! De verplaatsbare ontvochtigers gaan de strijd aan met overtollig vocht in huis. Het resultaat is een schone, droge woning waar schimmel geen kans krijgt en vochtplekken op de muur niet voorkomen. Kies een Delonghi condensatie ontvochtiger voor ontvochtiging bij kamertemperaturen, of kies een Delonghi adsorptiedroger voor het verlagen van de luchtvochtigheid in een onverwarmde ruimte.


Lees meer

Delonghi luchtontvochtigers voorkomen schimmels, vochtplekken en een muffe geur

Als uw huis voor een langere periode te vochtig is, ontstaan er vochtproblemen. Delonghi luchtontvochtigers voorkomen en verhelpen ongemakken door een te hoog vochtgehalte in huis. Door slechte ventilatie of vochtige weersomstandigheden ontstaan schimmels, vochtplekken en een muffe geur in huis. Delonghi heeft een reeks luchtontvochtigers paraat die u helpen het huis fris te houden.

Vocht dat in het binnemilieu overmatig aanwezig is, wordt door een Delonghi ontvochtiger effectief afgevoerd. Het resultaat is een gezonde luchtvochtigheid waarbij vochtproblemen niet meer optreden. Maak het binnenklimaat gezond door op tijd een ontvochtiger te plaatsen, voordat het vocht onherstelbare schade heeft aangericht. Een draagbare Delonghi luchtontvochtiger waarborgt gezonde omstandigheden voor u en uw gezinsleden. Daarnaast beschermt hij alle materialen in huis tegen aantasting door vocht.

Voordelen van Delonghi luchtontvochtigers

  • Het overschot aan vocht in de lucht effectief verwijderen
  • Een goede luchtvochtigheid op peil houden
  • Uw woning gezond, vrij van schimmels en condens
  • Keuze uit meerdere modellen luchtontvochtigers
  • Keuze uit luchtdrogers met verschillende capaciteiten
  • Snel verplaatsbaar, in meerdere ruimtes te gebruiken
  • Een groot merk met een bewezen staat van dienst

Twee typen luchtontvochtigers

Delonghi kent twee typen luchtontvochtigers, de condenstatie luchtontvochtiger en de adsorptiedroger. Het eerste model bezit een compressor en is gevuld met een koelmiddel, deze ontvochtiger is het meest effectief bij kamertemperaturen. Als een onverwarmde ruimte zoals een kelder of garage zonder verwarming gedroogd moet worden, is een Delonghi adsorptiedroger het perfecte model. Dit type luchtdroger werkt ook bij lage temperaturen bijzonder efficiënt.

Gezonde condities in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, kelder, garage of opslagruimte

Delonghi luchtontvochtigers zijn in huis te gebruiken waar overtollig vocht voor problemen zorgt. Condens op de ramen, loslatend behang, schimmelplekken op de muur, nare vochtgeuren, het zijn tekenen van een te hoge luchtvochtigheid in huis. In slecht geïsoleerde huizen, en bij lekkages of wateroverlast zijn de problemen met vocht het grootst. Een Delonghi ontvochtiger is stekkerklaar, dus snel inzetbaar in de ruimte waar het vochtprobleem speelt. Zorg voor gezonde condities in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, kelder, garage of opslagruimte met een Delonghi luchtontvochtiger. Hij voorkomt vochtschade en de luchtvochtigheid blijft onder controle.