Delonghi Mobiele airco's

Sorteer op:

Stijl en functionaliteit! Delonghi biedt met haar airconditioners alles wat u op het gebied van mobiele koeling wenst. De meest moderne koeltechnieken met een Italiaanse vormgeving, dat kenmerkt een Delonghi verplaatsbare airconditioner. Uitstraling en een hoge efficiëntie in één apparaat verenigd!


Lees meer

Een Delonghi airco brengt comfort in huis

Hoe de indeling van uw huis ook is, een Delonghi mobiele airco plaatst u in de gewenste ruimte en het genieten kan beginnen. Delonghi verplaatsbare airconditioners houden gedurende de warme zomers het huis koel. Te warm in de slaapkamer? Verlaag 's nachts de temperatuur zodat u geniet van een welverdiende nachtrust. Een aangename temperatuur in huis brengt ontspanning, Delonghi maakt het mogelijk.

Airconditioners met aandacht voor het milieu

Draagbare Delonghi airconditioners bezitten hoogwaardige koeltechnologie. De technieken zijn zodanig toegepast dat de impact op het milieu minimaal blijft. De airco's leveren hoge prestaties met goede regeling van het comfort in huis. De vormgeving is prachtig, de ontwerpers bewijzen dat functionaliteit en design hand in hand gaan. Delonghi ECO-airconditioners zijn afgevuld met het ecologische R290 gas. Dit type koelvloeistof is niet belastend voor het milieu, het is een natuurlijk niet-toxisch koelmiddel.

Delonghi airconditioning kenmerken

De belangrijkste kenmerken van een Delonghi airco zijn de moderne technologie, het hoge koelvermogen, extra aandacht voor het milieu, en de verplaatsbaarheid. In elke ruimte kan op elk moment koeling op een verantwoorde manier tot stand worden gebracht. De portable airconditioners zijn in staat grote binnenruimtes te koelen ondanks de kleine afmetingen van elke unit. Een Delonghi Pinguino airco is stijlvol ontworpen, uitstraling en een hoge efficiëntie in één apparaat verenigd!

Innovatief en gebruiksvriendelijk

Het koelen van uw woning met een airconditioner van Delonghi biedt een aantal voordelen tegenover koelen met een vaste airco-installatie.

REAL FEEL

“REAL FEEL” is een vooruitstrevende technologie waar diverse Delonghi modellen over beschikken. Dankzij “REAL FEEL” verlaagt de airco de temperatuur automatisch waarbij hij rekening houdt met de luchtvochtigheid in de kamer. Deze functie brengt extra comfort wat andere airconditioners niet bieden.

Stille werking

Genieten van een koele omgeving zonder overmatig geluid van een airco. Delonghi hecht veel waarde aan een geluidsarme werking van haar airconditioners. Ondanks de stille werking zijn de units krachtig en verdelen ze de koele lucht optimaal in de kamer.

Plug & Play

Snel genieten van koeling op een warme dag is mogelijk omdat installatie van de airco niet nodig is. De verplaatsbare units plaatst u eenvoudig op de gewenste plaats waarna u de airco vanuit uw stoel inschakelt.

Verplaatsbaarheid

Rijd of til uw Delonghi airconditioner naar de kamer waar koeling gewenst is. Hij is uitgerust met wielen en handgrepen zodat verplaatsen eenvoudig is. De geringe afmetingen en het lage gewicht maken het dragen makkelijk.

De oorsprong van Delonghi ligt in de Italiaanse stad Treviso. Delonghi producten hebben een kenmerkende Italiaanse stijl, veel aandacht voor vormgeving en afwerking. De verplaatsbare airconditioners van Delonghi zijn een perfect voorbeeld van Italiaanse styling. Functionaliteit en stijl op een hoog niveau!