Home Luchtontvochtigers Alle luchtontvochtigers Eeese Otto 13L - Luchtontvochtiger

Eeese Otto 13L - Luchtontvochtiger

De Eeese Otto 13L is een krachtige luchtontvochtiger die zowel via WiFi als met Google Assistant kan worden bediend. Op deze manier wordt het nog makkelijker om een perfecte luchtvochtigheid in huis te realiseren! De Eeese Otto 13L is ons jubileummodel dat extra veel kan voor een compacte luchtontvochtiger. Met slechts 35 dB(A) is de Eeese Otto 13L extra stil.

Daarbij heeft de Eeese Otto 13L Luchtdroger een oscillerende wasdroogfunctie en is IPX4-geclassificeerd zodat de Eeese Otto 13L in natte ruimtes kan worden gebruikt en heeft hij bovendien een laag stroomverbruik van slechts 145 Watt.

De Eeese Otto 13L is een krachtige luchtontvochtiger die zowel via WiFi als met Google Assistant kan worden bediend. Op deze manier wordt het nog makkelijker om een perfecte luchtvochtigheid in huis te realiseren! De Eeese Otto 13L is ons jubileummodel dat extra veel kan voor een compacte luchtontvochtiger. Met slechts 35 dB(A) is de Eeese Otto 13L extra stil.

Daarbij heeft de Eeese Otto 13L Luchtdroger een oscillerende wasdroogfunctie en is IPX4-geclassificeerd zodat de Eeese Otto 13L in natte ruimtes kan worden gebruikt en heeft hij bovendien een laag stroomverbruik van slechts 145 Watt.

AirSain's Keuze
Nu 189,00 Van 229,00
 • Verwacht 25 maart
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 011-515389
 • 65 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 13 liter water/dag
 • Energiezuinig
 • Compatibel met app
 • IPX4 (plensdicht)

Productbeschrijving: Eeese Otto 13L - Luchtontvochtiger

Droogfunctie voor kleding

Efficiënt, beter voor het milieu en een lager elektriciteitsverbruik. In veel huishoudens moet een wasdroger worden gebruikt om de kleding van het hele gezin snel te laten drogen. Ook hierbij kan de Eeese Otto 13L luchtontvochtiger helpen. De luchtontvochtiger heeft een ingebouwde kledingdroogfunctie die via het functionele display kan worden bediend. Met slechts één klik op het display wordt de oscillerende praktische kledingdroogfunctie gestart, die de kleding extra snel droogt. Omdat het stroomverbruik slechts 145 watt bedraagt, is deze luchtontvochtiger een goedkoper en slimmer alternatief voor een wasdroger.

Gebruik je Otto-luchtontvochtiger in de badkamer

De badkamer is één van de vertrekken waar veel vocht gevormd wordt. Na een warm bad is het fijn om de Otto 13L luchtontvochtiger aan te kunnen zetten om snel een normale luchtvochtigheid in de kamer te bereiken. De Otto 13L luchtontvochtiger is IPX4-geclassificeerd voor natte ruimtes en dus kunt u de Eeese Otto 13L veilig in de badkamer plaatsen.

Automatische vochtregulatie

De Eeese Otto 13L luchtdroger is uitgerust met een auto-modus die de vochtigheid in het vertrek controleert en overtollig vocht verwijdert. Op het display van de ontvochtiger stelt u de gewenste luchtvochtigheid in, zodat u precies de gewenste luchtvochtigheid in het vertrek bereikt. Deze instellingen worden automatisch opgeslagen, ook als de luchtontvochtiger uit staat, zodat je ze de volgende keer niet opnieuw hoeft in te stellen.

WiFi – de ontvochtiger regelen via je telefoon of Google Assistant

Deze luchtontvochtiger is voorzien van WiFi, waardoor je hem eenvoudig via je mobiele telefoon kunt regelen. Hij is slim, flexibel en innovatief. De ontvochtiger is ook compatibel met Google Assistant.

Eenvoudig in gebruik

Met zijn slechts 10.2 kilo is de ontvochtiger gemakkelijk te verplaatsen, afhankelijk van de ruimte waar je hem wil gebruiken. De luchtontvochtiger is voorzien van praktische handgrepen die mooi in het ontwerp zijn geïntegreerd.

Zeer laag stroomverbruik

Met de praktische timerfunctie kun je zelf bepalen wanneer de ontvochtiger actief moet zijn. De ontvochtiger heeft een laag stroomverbruik van 145 Watt. Dit is heel laag voor een luchtontvochtiger die tot 13 liter per dag kan ontvochtigen. De Otto kan met een afvoerslang rechtstreeks worden aangesloten op een afvoer in huis. Dat is een groot voordeel, want hierdoor kun je het vertrek droog houden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de watertank vol raakt. Kies je ervoor om de afvoerslang niet aan te sluiten, dan heeft de luchtontvochtiger een automatische uitschakelfunctie met een volle tank-indicator, die waarschuwt met een alarm en de luchtontvochtiger zelfs uitschakelt als de tank vol is. De tank heeft een capaciteit van 2.3 liter.

De ontvochtiger met een discreet geluid

Het is geen probleem om de Otto 13L 's nachts aan te laten, want hij heeft een slimme slaapstand, die je eenvoudig activeert. Als deze functie is ingesteld, werkt de luchtontvochtiger met een lage ventilatorsnelheid en een geluidsniveau van slechts 35 dB(A).

Eeese Otto 13L – een kwaliteitsproduct van Eeese

De Eeese Otto 13L Luchtontvochtiger maakt deel uit van de populaire serie van Eeese. Alle apparaten in deze serie zijn gemaakt met als doel de perfecte synergie te creëren tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, een stijlvol en gestroomlijnd Scandinavisch design en de nieuwste technologie.

Otto’s speciale talenten

 • Stijlvol en compact design
 • Ontvochtigingscapaciteit 13 liter/dag
 • Wifi – compatibel met Google Assistant
 • Extra stil – slechts 35 dB(A)
 • Zeer laag stroomverbruik – slechts 145 Watt
 • Oscillerende kledingdroogfunctie
 • Timerfunctie
 • Antibacterieel luchtfilter
 • Ingebouwde ionisator
 • IPX4-geclassificeerd – ook geschikt voor gebruik in natte ruimtes
 • Praktische handgrepen – zeer gemakkelijk te verplaatsen
 • Kinderbeveiliging
 • Automatische uitschakeling bij een volle watertank

Specificaties: Eeese Otto 13L - Luchtontvochtiger

Werking
Functies: ● Ontvochtiger
● Luchtreiniger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 65 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling: 95 m3 per uur
Capaciteit: 13 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal: 5 °C
Werkbereik Maximaal: 35 °C
Automatisch Ontdooien: Ja
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal: 4 °C
Luchtreinigingstechniek: ● Filters
● Ionisatie
Type filter: Voorfilter
Eigenschappen
Waterafvoer: ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau: 35 dB
Geluidsniveau: 39 dB
Plaatsing: Vloermodel
Waterreservoir inhoud: 2.3 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Ja
Waterniveau afleesbaar / indicator:
Behuizing materiaal: Kunststof
IP-klasse vochtbescherming: IPX4 (plensdicht)
Koelmiddel: R290
Afvoerslang / Afvoerleiding: Los te bestellen
Vol reservoir signaal / indicator:
Afvoer (water) diameter: 14 mm
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen reiniging: 1
Standen ontvochtiging: ● Automatisch
● Nachtstand
● Wasdroogfunctie / Continu
Timer: Ja
Display: Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar:
Luchtvochtigheid afleesbaar: ● Ja (apparaat)
● Ja (app)
Bediening met smartphone / app: Ja
App/Assistent naam: Tuya Smart, Google Assistant
Energie
Stroomvoorziening: Netstroom
Energieverbruik (maximaal): 145 Watt
Automatische herstart na stroomonderbreking:
Energiezuinig:
Fysieke eigenschappen
Breedte: 30.8 cm
Diepte: 20.9 cm
Hoogte: 44.5 cm
Gewicht: 10.2 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Handleidingen: Eeese Otto 13L - Luchtontvochtiger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Otto 13L - Luchtontvochtiger

Product beoordelingen:

4.7 / 5
Arjo, 24-11-2023
Dit apparaat werkt zoals verwacht. Hij staat 's nachts in de woonkamer en overdag op de bovenverdieping. Tijdens het douchen staat hij in de badkamer. Zo haalt hij per 24 uur ongeveer twee reservoirs aan vocht uit de lucht. Geluidsniveau in normaal bedrijf is redelijk. Maar doordat hij eigenlijk nooit in de woonkamer staat terwijl we daar zijn is het nooit storend. Het enige kleine minpunt is dat als je hem uitgezet hebt en daarna weer aanzet hij altijd de basisinstellingen pakt. Terwijl als je de stekker uit het stopcontact haalt en weer terug steekt hij wel verder gaat op de laatst gekozen instellingen. Verder heel tevreden met dit apparaat.
Ribsalis , 24-11-2023
ik was opzoek naar een luchtontvochtiger voor in de stacaravan waar wij in wonen, het is er erg vochtig en heb advies gevraagd. Ik ben keurig netjes geholpen en een super advies gekregen. Gelijk besteld en na twee dag binnen. Wat een super apparaat, in te stellen op vochtigheid zodat hij zelf aanslaat, een nacht stand waar hij heel stil is en hij heeft WFI ook erg prettig. Dit apparaat is zijn geld dubbel en dwars waard, hij is zelfs erg goedkoop voor als je gaat vergelijken. Airsain bedankt
Frank Dijkstra, 14-11-2023
Beter dan gedacht! Ondanks de grote ruimte en de niet al te hoge luchtvochtigheid haalt het ding toch aardig wat vocht uit de lucht. Eenvoudige bediening en een simpel te legen reservoir maken de Eeese Otto tot een prima aankoop. Heb de nachtstand nog niet geprobeerd dus daar kan ik niets over zeggen. Maar los van deze; een aanrader!
Johan, 13-11-2023
Prima apparaat, luchtvochtigheid in woonkamer snel op gewenst niveau. Maakt weinig geluid, zeker in nachtstand. Strak compact ontwerp. Wij hebben een tweede aangeschaft als energiezuiniger alternatief voor de wasdroger, doet ook daar goed z'n werk.
Johan, 13-11-2023
Prima apparaat, luchtvochtigheid in woonkamer snel op gewenst niveau. Maakt weinig geluid, zeker in nachtstand. Strak compact ontwerp. Wij hebben een tweede aangeschaft als energiezuiniger alternatief voor de wasdroger, doet ook daar goed z'n werk.
André, 07-11-2023
Had de Eeese Otto aangeschaft naar aanleiding van de reviews, maar wat een geweldig apparaat, werkt zeer goed,luchtvochtigheid ging snel van 78% naar 52% in de woonkamer. voor het uit proberen heb ik hem terug kunnen krijgen tot 39%. maar 52% is perfect voor de woonkamer, zeer tevreden
Marcel, 07-11-2023
Werkt goed.
Robert Vervloet, 06-11-2023
Ik ben zeer tevreden,nooit verwacht dat het maschientje zoveel water op ,zo'n korte tijd uit de lucht kan plukken.Otto heeft na slechts enkele dagen in gebruik bewezen dat hij onmisbaar is in ons huis.
P. Huisman, 06-11-2023
Doet wat het moet doen. Nog niet in de nacht aan gehad; in die stand is het een bromtoon vergelijkbaar met ijskast. Wel al getest als wasdroger in badkamer. Onvoorstelbaar hoeveel water er dan wordt opgevangen. Meer dan 3 liter! Bij water-tank "vol" slaat het apparaat automatisch af. Aan te bevelen!
Ralph Sipsma, 06-11-2023
Goede kwaliteit, makkelijk te bedienen
Gertruda, 03-11-2023
Prefect apparaat binnen enkele uren van 80% naar 60% luchtvochtigheid. Ook door de speciale stand is mijn was veel sneller droog en geen hoog vochtgehalte. Sanne