Home Alle Merken Franco
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

FRANCO

FRANCO is een bedrijf dat met name gespecialiseerd is in industriële bevochtiging. FRANCO luchtbevochtigers zorgen voor een goede luchtvochtigheid en geven daarnaast adiabatische koeling. De centrifugaal bevochtigers zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, van mobiele luchtbevochtigers tot complete systemen voor het beheersen van de luchtvochtigheid in grote bedrijfsgebouwen en kassencomplexen.

FRANCO Bevochtigers

FRANCO Luchtkoelers

FRANCO Oude producten (niet te bestellen)

Franco HVAC klimaatoplossingen

Franco is ruim 50 jaar geleden opgericht en heeft sindsdien veel ervaring opgebouwd in de HVAC sector (Verwarming, Ventilatie, Airconditioning en Koeling). Het bedrijf produceert klimaatoplossingen voor diverse sectoren, met specialisatie in de agrarische sector, tuinbouwsector en zootechnische sector.

Luchtbevochtiging

Franco luchtbevochtiging wordt toegepast in bedrijfshallen, magazijnen, opslagruimten, kassen, klimaatkamers, koel- en vriesruimten, stallen, broederijen en overige ruimten waar intensieve luchtbevochtiging en/of koeling vereist is. De centrifugale luchtbevochtigers zijn verkrijgbaar in diverse modellen met uiteenlopende capaciteiten. Zowel vaste als mobiele Franco bevochtigers zijn beschikbaar. Franco centrifugaal luchtbevochtiging is ecologisch verantwoord en relatief goedkoop. Industrieel bevochtigen en daarnaast koelen en ventileren? Met de robuuste Franco luchtbevochtigers behaalt u snel het optimale binnenklimaat.

Koeling

Franco industriële verdampingskoelers vormen een duurzame en energiezuinige oplossing voor productieruimtes, industriële hallen, loodsen, stallen en kassen. De Franco verdampingskoelers zijn in meerdere varianten verkrijgbaar zodat ze op elke gewenste wijze geïnstalleerd kunnen worden.

Klimaatbeheersing in productieruimtes

Luchtbehandelingsapparaten van Franco zijn robuust, eenvoudig in gebruik en zijn niet gevoelig voor storingen. De onderhoudsarme HVAC apparatuur is aantrekkelijk voor klimaatbeheersing in magazijnen en productieruimtes van industriële bedrijven.

  • Luchtbevochtiging: een lage luchtvochtigheid kan veel problemen op de productievloer veroorzaken. Bedrijven die werkzaam zijn met hout, papier, karton , tabak, textiel en kunststoffen kennen de problemen door droge lucht en statische elektriciteit. Franco bevochtigers behouden de juiste luchtvochtigheid in productieruimtes en magazijnen.
  • Koeling: Franco verdampingskoelers houden de omstandigheden in bedrijfsruimtes koel en hygiënisch. Ook werknemers zijn gebaat bij koele omstandigheden waarbij de werkomstandigheden aangenaam blijven. De koelers van Franco werken efficiënt, ze vragen daarnaast geen ingewikkelde installatiewerkzaamheden.

Klimaatbeheersing bij plantenteelt

Franco levert oplossingen voor kassen, koelruimtes, loodsen en agrarische hallen. Optimale bewaarcondities beschermen oogsten en gewassen tegen veroudering en vroegtijdig ontkiemen. Kwekerijen zijn gebaat bij constante omstandigheden tijdens de teelt, Franco luchtbehandelingsapparaten optimaliseren temperatuur en luchtvochtigheid. De professionele Franco bevochtigers verspreiden nevel tijdens de groei van binnengewassen, Franco verdampingskoelers houden de temperatuur onder controle.

Klimaatbeheersing in veehouderijen

Ideale groei-omstandigheden, productie-opbrengst, dierenwelzijn, op alle relevante terreinen van de veehouderij draagt Franco bij met haar assortiment luchtbehandeling. De HVAC oplossingen zorgen voor constante omstandigheden in stallen en aanverwante ruimtes.

Pluimveehouderijen

Milieuvriendelijke bevochtiging en koeling voor pluimveestallen, Franco bevochtigers en koelers optimaliseren het stalklimaat. Gezonde, evenwichtige omstandigheden op het bedrijf waarborgen opbrengst en welzijn. Franco centrifugale en adiabatische luchtbevochtigers zijn in meerdere varianten verkrijgbaar waarbij de perfecte capaciteit op de grootte van de stallen gekozen kan worden.Tijdens de warme zomermaanden voorkomen Franco verdampingskoelers blootstelling aan overmatige hitte.

Varkenshouderijen

Het stalklimaat is van groot belang in varkenshouderijen. Voldoende luchtverversing, warmte, maar zeker ook koeling bij warme omstandigheden is belangrijk voor groei en welzijn van de varkens. Franco koelers garanderen stabiele condities onder zware omstandigheden, hittestress wordt voorkomen.

Melkveebedrijven

Temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie zijn bepalende factoren voor de melkopbrengst in melkveebedrijven. Constante omstandigheden zijn nodig om productieniveaus te behalen en het welzijn van de veestapel te waarborgen. Franco verdampingskoelers en adiabatische koelers voorkomen in de zomer extreem hoge temperaturen in de stallen. Daarnaast dragen ze bij aan het ventileren van de stallen.

Insectenkwekerijen

Centrifugale luchtbevochtigers van Franco waarborgen de juiste hoeveelheid luchtbevochtiging tijdens de ontwikkeling van insecten. Het is belangrijk om in kwekerijen luchtbevochtiging en regeling van de luchtvochtigheid onder controle te hebben. Franco adiabatische koelers voorkomen het overstijgen van de kritische temperatuur waarbij sterfte dreigt. Franco verbetert de omstandigheden in kwekerijen en houdt het klimaat constant!

Voor vragen of advies over de Franco industriële bevochtigers en koelers neemt u vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag!