20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home 2013 Hygrometer kopen Online shop Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Hygrometer kopen Online shop Snelle levering

Hygrometers voor luchtvochtigheid meten

AirSain is specialist in binnenklimaat oplossingen! Zo bieden wij voor het verbeteren van de luchtvochtigheid keuze uit een groot assortiment luchtontvochtigers en luchtbevochtigers. Maar hoe hoog is de luchtvochtigheid binnen eigenlijk, en is deze altijd even hoog of schommelt de waarde erg? Om dat te weten dient u gebruik te maken van een hygrometer (luchtvochtigheidsmeter). Welke hygrometer het meest geschikt is, hangt af hoe en waarvoor u de vochtmeter wenst te gebruiken. Moet de hygrometer voorzien zijn van een thermometer? Bent u op zoek naar een design hygrometer voor in uw woonkamer? Is het handig dat de hygrometer alle meetwaarden automatisch opslaat? Of misschien zoekt u een hygrometer die deel uitmaakt van een weerstation? AirSain heeft hygrometers van de merken Technoline, Cresta, Boneco, Venta, Jacob Jensen, Fischer en Extech waarmee u de relatieve luchtvochtigheid in het binnenklimaat snel en eenvoudig meet.

Té droge lucht en té vochtige lucht voorkomen

Hygrometers laten direct zien of het binnen aangenaam, té droog, of juist té vochtig is. Met een hygrometer in huis bent u altijd op de hoogte van de actuele vochtigheidsgraad. Bij vochtproblemen of problemen door droge lucht kunt u vervolgens in een vroeg stadium actie ondernemen zoals het plaatsen van een luchtontvochtiger of een luchtbevochtiger.

In een vochtig binnenklimaat wordt u na verloop van tijd geconfronteerd met condensproblemen, schimmelproblemen en houtrot. Een té droog binnenklimaat kan gezondheidsklachten veroorzaken en houten meubelen en vloeren ernstig beschadigen. Het is daarom belangrijk om de luchtvochtigheid binnen niet sterk te laten afwijken van omstreeks 40% - 60%.

Bij AirSain koopt u uw hygrometer eenvoudig online. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat alles wat met het binnenklimaat te maken heeft behoorlijk wat vragen kan oproepen, ondersteunen wij u graag. Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen aan onze deskundige medewerkers.

Meer lezen over luchtvochtigheid?

AirSain voor gezonde lucht!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies