Home Alle Merken Mitsubishi
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Mitsubishi

Mitsubishi Electric is in 1921 gestart als een dochterbedrijf van de Mitsubishi Groep die tot dan toe voornamelijk actief was in de scheepsbouw. Mitsubishi betekent in het Japans 'Drie Diamanten'. Deze drie edelstenen komen ook terug in het wereldwijd bekende logo en zijn de weerspiegeling van de drie pijlers waarop het bedrijf gericht is: eerlijkheid, creativiteit en motivatie.

 

Mitsubishi Oude producten (niet te bestellen)

100 Jaar Mitsubishi Electric

In bijna 100 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric zich opgewerkt als een wereldwijde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen enz. Hierbij wordt steeds weer de missie voor ogen gehouden, dat de ontworpen en gefabriceerde producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben.

Elk Mitsubishi Electric systeem is het resultaat van oneindige research, kwalitatief zeer hoogwaardige productiemethodes, gedetailleerde testen en de overtuiging om het nog beter te doen dan voorheen. Als adviseur, installateur of eindgebruiker zult u ongetwijfeld de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, energie en installatievriendelijkheid weten te waarderen.