Muggenlampen

Sorteer op:

Voorkom overlast van muggen. Muggenlampen maken gebruik van een UV-lamp die de muggen naar de lamp toe lokken. De sterke zuigkracht van de lampen maakt het voor muggen onmogelijk om te ontsnappen. Eenmaal in de lamp worden ze door een hoogspanningsrooster gepakt en gedood. Zo kom je eindelijk af van die zoemende bloedzuigers!


Lees meer

Muggenlampen voor verschillende ruimtes

Er zijn muggenlampen beschikbaar voor elke ruimte waar men last heeft van de insecten. Denk bijvoorbeeld aan restaurantkeukens, waar de muggen vanuit een hygiënisch oogpunt zeer onwenselijk zijn. Maar ook openbare ruimtes zoals winkels, café’s, en kantoren zijn gebaat bij het hebben van een muggenlamp. Ook voor buitengebieden zijn er muggenlampen beschikbaar. Muggen leggen hun eieren graag in stilstaand water, een vijver is dus een aantrekkelijke broedplaats voor muggen. Voorkom een plaag in je achtertuin door hier een muggenlamp te plaatsen!

Ideale bestrijding tegen muggen

Tegenwoordig zijn er veel middelen om muggen tegen te gaan. De muggenlamp is hiervan een van de minst vereisende. Het enige dat je hoeft te doen is het plaatsen van de lamp en deze zo nu en dan schoon te maken. Er bestaan ook middelen die de geurvermogens van muggen uitschakelen, dit verkleint de kans om gestoken te worden aanzienlijk. Echter zijn deze middelen niet te gebruiken voor zwangere vrouwen en jonge kinderen, daarnaast moet je deze middelen meermaals toepassen. De muggenlamp is naar ons inzien dus het meest breed toepasbare bestrijdingsmiddel tegen muggen. Nooit meer kruisjes zetten om de jeuk tegen te gaan!

Hulp nodig bij het kiezen van een muggenlamp?

Weet u nog niet welke muggenlamp het meest geschikt is voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee over welk product het beste past bij uw situatie!