Home Alle Merken SkyBlade
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

SkyBlade

SkyBlade-fans 'High Volume Low Speed' (HVLS) - ventilatoren zijn speciaal ontworpen ventilatoren met geavanceerde STOL-technologie. SkyBlade industriële ventilatoren leveren topefficiëntie aan verwarmingssystemen en koelsystemen door de werkingsduur te verkorten en het aantal cycli te verminderen, én verbeteren het algehele comfort.

SkyBlade Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

SkyBlade Oude producten (niet te bestellen)

'Short Take Off & Landing' (STOL) Technologie

Dankzij de 'Short Take Off & Landing' (STOL) Technologie kan een aerodynamisch ontworpen SkyBlade plafondventilator meer lucht verplaatsen tegen een lager energieverbruik. Met het oog op energie-efficiëntie en een homogene luchtverdeling verminderen SkyBlade-fans door destratificatie de noodzaak om te verwarmen tijdens de koude maanden.

SkyBlade destratificatie ventilatoren

Tijdens de warme maanden zorgt een SkyBlade ventilator door de toegenomen luchtsnelheid voor een verdampend effect op de huid. SkyBlade industriële ventilatoren maken in sommige situaties een airconditioningssysteem overbodig. SkyBlade destratificatie ventilatoren worden gebruikt in ruimtes met hoge plafonds zoals bedrijfsruimtes, open kantoorruimtes, magazijnen, sportzalen, showrooms, werkplaatsen en meer.