Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Solis

Elektrische kachels met stijl! Solis mobiele heaters hebben een prachtige vormgeving. Een Solis elektrische kachel heeft een stijlvol design dat in elk interieur past en levert bovendien de aangename warmte zeer efficiënt. Solis keramische kachels en ventilatorkachels zorgen voor optimale verwarming van uw woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor en werkplaats. Een Solis kachel is eenvoudig verplaatsbaar en snel inzetbaar. Direct aangename warmte in koude tijden!

Solis Oude producten (niet te bestellen)

Solis keramische kachels

De keramische kachels van Solis hebben een uiterst slank ontwerp. Dit maakt deze bijverwarmers ideaal voor plaatsing tegen een muur in elke ruimte. Dit type verwarming beslaat weinig ruimte en heeft een groot warmte-oppervlak.

Solis ventilatorkachels

Solis ventilatorkachels verspreiden snel warme lucht in een kamer. Een dergelijke ventilator met kachel brengt een warme luchtstroom teweeg zodat de warmte snel door een ruimte wordt verspreid. Ook een ventilatorkachel van Solis beslaat weinig ruimte. Het fraaie langwerpige ontwerp maakt deze elektrische kachel een sieraad in huis!

Solis elektrische kachels voor optimale verwarming, snel aangename warmte in huis.