Home Alle Merken Sunheat
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sunheat

Sunheat infrarood kachels brengen comfortabele warmte in elk vertrek van uw huis. Een mobiele bijverwarming, waarbij infrarood golven op een veilige manier mens en dier verwarmen. In een handomdraai verkrijgt u een behaaglijk binnenklimaat.

Sunheat Oude producten (niet te bestellen)

Infrarood stralingswarmte

Een infraroodkachel maakt gebruik van infrarood golven en levert het warmtegevoel dat te vergelijken is met verwarming door de zon. Infrarood stralen van de zon verwarmen niet de lucht, maar objecten die de straling ontvangen. Dit is het best te ervaren op een koude en zonnige winterdag. Uw gezicht en kleren worden aangenaam warm door de zon, maar de lucht om u heen niet.

Gezonde en schone warmte

Een infrarood kachel is bovendien veilig in gebruik omdat geen sprake is van open vuur of hete oppervlaktes waar u zich aan kan branden. De verwarmingselementen produceren geen rook of giftig koolmonoxide. Kortom: Infrarood kachels van Sunheat produceren pas écht gezonde en schone warmte, vergelijkbaar met de aangename warmte op een zonnige zomerdag.

Energiezuinig verwarmen

Verwarmen met een infrarood kachel is energiezuiniger dan bijvoorbeeld het gebruik van een elektrische kachel. Bij infrarood verwarming gaat er nauwelijks energie verloren omdat infraroodstraling direct in warmte wordt omgezet. Dit werkt dus efficiënter dan eerst lucht te verwarmen waarmee vervolgens objecten in een kamer worden opgewarmd (zoals bij gebruik van centrale verwarming). Bovendien: als voorwerpen en materialen in een kamer eenmaal door infraroodstraling zijn opgewarmd, dan houden deze de warmte gedurende lange tijd vast.

Gebleken is dat bewoners van een gemiddeld huis 80% van de tijd in maar 20% van het huis verblijven. Gebruik Sunheat infrarood kachels dan ook in die ruimtes waar u het meest verblijft. Een infrarood kachel is ook te gebruiken als hoofdverwarming in de lente en herfst, ideaal als de temperatuur net iets te laag is.