20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Airconditioning Airco in huis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airco in huis

AIRSAIN VOOR UW AIRCONDITIONER EN MOBIELE AIRCO!

Te warm in huis

De afgelopen jaren hebben we regelmatig te maken gehad met lange perioden van warm zomerweer. In zo'n periode koelt het in huis nauwelijks af. Een airco in huis is de enige mogelijkheid om de woning tijdens een hittegolf behaaglijk te houden. Het openen van ramen in de avond geeft onvoldoende verkoeling als het al dagen achtereen erg warm is. Met een airco in huis kunt u ondanks de hoge temperaturen genieten van een goede nachtrust. Overdag is het in de woonkamer heerlijk koel dankzij de werking van een goede airconditioner.

Welke airco in huis?

Welke airco u het best kiest voor uw woning hangt van een aantal zaken af. In welke ruimte(-n) is airconditioning gewenst? Hoe groot is / zijn deze ruimte(-n)? Liever een vast airco-systeem of een mobiele airco? De capaciteit van de airco moet voldoende zijn om de beoogde ruimte(-n) naar wens te koelen.

Voor het koelen van één enkele ruimte in huis wordt doorgaans gekozen voor een mobiele airco. Dit type airco vereist geen installatie. Stekker in het stopcontact, luchtslang naar buiten steken, eventueel water bijvullen en het koelen kan starten. Een mobiele airco is makkelijk verplaatsbaar. Toch krijgt de airco meestal een vaste plaats in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer. Voor het koelen van de slaapkamer wordt dan een tweede mobiele airco gekocht. Een airco dagelijks verplaatsen in huis is voor velen een brug te ver. Het alternatief is een split airconditioner. Dit is een airco-systeem dat bestaat uit één buitenunit en één of meerdere binnenunits. Het is een vast airconditioningsysteem dat meerdere ruimtes tegelijk koelt. Het systeem moet door een STEK erkende installateur aangelegd worden.

Wat kost een airco in huis?

Goedkope maar kwalitatieve airco's heeft u al voor 250 tot 300 EURO. Dit zijn mobiele airconditioners waarvan vele merken en uitvoeringen te koop zijn. De kosten van een multi-split airco-systeem in huis kunnen oplopen tot enkele duizenden euro's. Er worden installatiekosten gemaakt en de mogelijkheden van deze airconditioners zijn uitgebreider.

Wat uw wensen ook zijn, AirSain heeft uw ideale airconditioner in huis. U heeft keuze uit mobiele airco's van de merken: Aspen, Carrier, Delonghi, Fral, Gree, Sharp en Toyotomi. Vaste airco-systemen zijn verkrijgbaar van de merken Carrier, Daikin, Gree en QLima / Zibro.

AirSain, uw airco expert!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies