Home Luchtkwaliteit Huis Airwasher Venta LW14 LW24Plus LW44 LW44Plus LW80 LW82
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airwasher Venta LW14 LW24Plus LW44 LW44Plus LW80 LW82

AIRSAIN VOOR UW VENTA AIRWASHER!

Venta luchtbevochtigers  / luchtreinigers voor bevochtiging in kleine ruimtes

Luchtbevochtiging met een Venta bevochtiger is niet voor niets zeer populair. Niet alleen in de Benelux, maar wereldwijd worden Venta luchtwassers al jarenlang succesvol ingezet tegen droge lucht. Bij AirSain is het volledige assortiment Venta luchtreinigers verkrijgbaar. Voor bevochtiging van een kleine ruimte volstaat de Luchtwasser Venta LW14. Deze kleinste bevochtiger / reiniger van Venta is zeer geschikt voor bevochtiging en luchtreiniging in bijvoorbeeld een slaapkamer of kleine kantoorruimte. Luchtwasser Venta LW24Plus is geschikt voor gebruik in ruimten tot 34 m2. Hiermee is de bevochtiger ideaal voor luchtbevochtiging in een kleine woonkamer. Voor bevochtiging van een gemiddelde living of kantoorruimte wordt doorgaans Venta LW44Plus ingezet. Dit model luchtwasser van Venta wordt het meest toegepast vanwege de royale capaciteit voor bevochtiging in ruimten tot 68 m2.

Venta luchtreinigers voor bevochtiging in grote ruimtes

Alle luchtbevochtigers van Venta beschikken over dezelfde duurzame constructie en hetzelfde werkingsprincipe. Enkel de grootte en daarmee de capaciteit voor luchtbevochtiging verschilt. Voor elk ruimte in huis is een geschikte Venta luchtbevochtiger verkrijgbaar. Zelfs voor bevochtiging van grote vertrekken beschikt Venta over een tweetal krachtige bevochtigers, Venta LW80 en Venta LW82. Deze luchtwassers zijn elk afzonderlijk geschikt voor luchtbevochtiging en luchtreiniging in ruimten tot 320 m2. Deze luchtbevochtigers zijn tevens geschikt voor professioneel / industrieel gebruik.

Vanzelfsprekend kunnen meerdere luchtbevochtigers in een ruimte worden geplaatst indien nodig. Ondanks zeer droge omstandigheden kan dan toch een goede luchtvochtigheid worden bereikt én behouden. Een kleine overcapaciteit voor bevochtiging is aan te bevelen vanwege omstandigheden die sterk kunnen wisselen in een vertrek. Zo is de luchtvochtigheid in een binnenruimte mede afhankelijk van de actuele luchtvochtigheid buiten. Tijdens een vorstperiode bevat de buitenlucht weinig vocht zodat de vochtigheidsgraad in een binnenruimte ook lager zal zijn. De vochtigheidsgraad is ook afhankelijk van de intensiteit van gebruik van verwarming, de lengte van een vorstperiode, de mogelijkheden tot ventilatie in een vertrek enzovoort. Venta LW luchtbevochtigers zijn uitgerust met 3 schakelbare standen zodat de bevochtiger eenvoudig kan worden teruggeschakeld als de luchtvochtigheid in een vertrek voldoende hoog is.

Uw favoriete Venta luchtbevochtiger met luchtreiniger eenvoudig online kopen

Bij AirSain zijn alle modellen luchtbevochtigers / luchtreinigers van Venta direct uit voorraad leverbaar. De diverse modellen bevochtigers zijn eenvoudig online te bestellen en worden vervolgens direct per koerier verzonden. Behalve de airwashers zelf zijn ook alle Venta toebehoren direct verkrijgbaar. Venta hygiënemiddel en Venta reiniger voor het verkrijgen en behouden van de kwalitatieve bevochtiging. Het Venta geurpakket speciaal voor Venta luchtwassers voorziet de ruimte van een aangename geur voor optimale ontspanning en welbevinden. Met de Venta hygrometer / vochtmeter heeft u voortdurend inzicht in de heersende luchtvochtigheid in een ruimte. Is de lucht te droog? Een luchtwasser van Venta verzorgt optimale luchtbevochtiging. Venta airwashers creëren de ideale omstandigheden in huis!

Wat is de beste Venta luchtbevochtiger voor uw situatie? Medewerkers van AirSain helpen u graag!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen