Bouwkachels

Sorteer op:

Met werkplaatsverwarming maakt u het werken of klussen aangenaam! Niets is fijner dan te werken of te klussen met een werkplaatskachel in de buurt wanneer het buiten koud is. Zeker in (open) ruimtes zonder centrale verwarming is werkplaatsverwarming een must voor het verkrijgen van een aangename temperatuur. Afhankelijk van het model werkt een elektrische werkplaatskachel op reguliere stroom (220-230 Volt) of op krachtstroom (380-400 Volt).


Lees meer

Bouwkachels: robuuste elektrische kachels

Aan het verwarmen van een werkplaats, hobbyruimte, garage etc. worden hele andere eisen gesteld dan bijvoorbeeld aan het verwarmen van een huiskamer. Een werkplaatskachel of bouwkachel moet robuust zijn en snel en krachtig kunnen verwarmen. Bij aanschaf van dit type elektrische kachel moet gelet worden op het geluidsniveau, het vermogen, de verplaatsbaarheid en het energieverbruik van de werkplaats verwarming.

De professionele, elektrische straalkachels voor grote ruimtes zijn speciaal ontworpen om extra krachtig te verwarmen. Bouwkachels zijn vervaardigd van robuuste materialen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Bouwkachels zijn in verschillende vermogens, van 2.000 watt (voor ruimtes tot 60 m2) tot 15.000 watt (voor ruimtes tot 300 m2). Kies het model bouwkachel dat voor uw ruimte geschikt is zodat de de kachel genoeg warme geeft zonder dan het stroomverbruik onnodig hoog is.

Geen koude handen meer

Een bouwkachel verwarmt snel werkplaatsen, bouwprojecten, productieruimtes, agrarische ruimtes, hobbyruimtes en andere koude omgevingen. Bouwverwarming op netstroom of krachtstroom is direct inzetbaar op de plaats waar extra warmte nodig is. De kachels zijn eenvoudig te plaatsen in de nabijheid van uw werkzaamheden zodat niet onnodig de hele ruimte warm gestookt wordt. Makkelijk en comfortabel! Schakel de bouwkachel of meerdere bouwkachels een paar minuten voordat u de werkzaamheden begint in, dit is voldoende om comfortabel te werken.

Voordelen van een warme werkruimte

Bouwkachels maken de ruimte niet alleen comfortabel, ze maken het werken ook makkelijker. Bouwkachels helpen om producten tijdelijk tegen vorst te beschermen. Warme machines werken vaak beter dan ijskoude machines. Met koude handen werken doet werkzaamheden lastiger maken. Reparaties en onderhoudswerkzaamheden verlopen prettiger wanneer een bouwkachel de directe omgeving verwarmt.

Werkplaatskachels voor het veilig verwarmen van gesloten ruimten

Een werkplaatskachel, of elektrische bouwkachel, is geschikt voor het verwarmen van gesloten ruimten omdat deze geen aardolieproduct verbandt in tegenstelling tot een petroleum / diesel gestookte kachel of gasheater. Een elektrische werkplaatsverwarming verbruikt geen zuurstof en verwarmt geluidsarm. De uitgestroomde warme lucht van dit type elektrische kachel is reukloos en droog.