20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home CO2 sensor

CO2 sensor

CO2-meters waarschuwen tijdig voor ventilatieproblemen! Onvoldoende ventilatie zorgt voor een slecht binnenmilieu. Met name in scholen, kantoren en vergaderruimten is dit een veel voorkomend probleem. Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan staat vast dat goede ventilatie belangrijk is in ruimtes waar mensen samenkomen. Een CO2 meter waarschuwt bij slechte ventilatie omstandigheden.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle CO2 sensor

Sorteer op
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

CO2 sensor Merken

Gezondheidsklachten door slechte binnenluchtkwaliteit

Kooldioxide komt vrij bij de ademhaling van mensen en dieren, maar bijvoorbeeld ook bij de verbranding van aardgas tijdens het koken met een gastoestel. Door onvoldoende verfrissing van de ruimte kunnen gezondheidsklachten ontstaan als hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen en kortademigheid.

CO2-meters

Een CO2- sensor geeft eenvoudig een indicatie van de mate van ventilatie in woningen, klaslokalen, kantoren, vergaderzalen, bejaardenhuizen, gezondheidszorg, kinderopvang, fitnesscentra, bioscopen etc. Daar waar zich veel mensen in een ruimte bevinden draagt een CO2-detector / ventilatiemeter bij aan een goed binnenmilieu.

Coronavirus en ventilatie

Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan staat vast dat goede ventilatie belangrijk is in ruimtes waar mensen samenkomen. Een CO2 meter met stoplicht signalering waarschuwt bij slechte ventilatie omstandigheden.

 

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!