Home 2019 Elektrische kachel kopen Tips
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Elektrische kachel kopen Tips

Goede elektrische kachels koop je bij AirSain!

Elektrische kachel kopen maar waar op letten?

Elektrische kachels zijn erg aantrekkelijk geprijsd. Tegelijkertijd zijn er veel aanbieders van deze kachels. Een snelle aankoop ligt dus voor de hand. Maar let op, jouw elektrische kachel moet wel naar tevredenheid werken. Daarom volgen nu een aantal zaken waar je op moet letten als je een elektrische kachel koopt.

Tips voor aanschaf van een elektrische kachel

Je gaat een elektrische kachel kopen? Een aantal tips:

  • Kies een elektrische kachel met een thermostaat. Dit komt het comfort ten goede en het bespaart energie.
  • Ga na waar je de elektrische kachel het meest gaat gebruiken. In een studeerkamer? In een badkamer? Op zolder? In een slaapkamer? Misschien in een camper of caravan? Denk aan het geluidsniveau van de kachel. Een stille elektrische kachel heeft de voorkeur in slaapkamers, studeerkamers en op kantoor. Let op, een elektrische kachel voor in de badkamer moet daarvoor geschikt zijn! Het apparaat dient minstens drupwaterdicht (IP21) te zijn, de kachel is dan beschermd tegen druppels van bovenaf.
  • Kies een elektrische kachel met goede beveiliging tegen oververhitting. In vochtige ruimtes kiezen voor een drupwaterdicht (IP21) model. Indien voorzien van omvalbeveiliging schakelt een elektrische kachel automatisch uit bij omvallen. Dit levert extra veiligheid, bijvoorbeeld in een kamer waar kinderen vaak komen. In de nabijheid van kinderen en huisdieren is een elektrische kachel die niet heet wordt veiliger. Kies in dat geval een kachel met een afgeschermd hitte-element.
  • Ga na wat je voorkeur heeft, snel krachtig verwarmen of langdurig en gelijkmatiger verwarmen. Het bepaalt voor een groot deel hoe tevreden je bent over jouw kachel.
  • Koop een elektrische kachel die over voldoende capaciteit beschikt. Het is jammer als na aanschaf de hoeveelheid warmte onvoldoende blijkt te zijn.
  • Plaats je de elektrische kachel op de vloer, aan de wand of op een tafel of kast? Koop het model kachel dat daarvoor geschikt is.
  • Keramische kachels en infrarood kachels zijn energiezuinig ten opzichte van andere modellen. Houd hier rekening mee als je langdurig wilt verwarmen.
  • Het is prettig als de vormgeving van de kachel bij je interieur past. Gelukkig zijn er veel modellen verkrijgbaar.
  • Vraag jezelf af of je het belangrijk vindt dat een elektrische kachel ook andere functies bezit zoals bijvoorbeeld ventileren.

Elektrische kachels eenvoudig online bestellen en snel genieten van comfortabele warmte. Wij hebben goede kennis van zaken en bieden perfecte service. AirSain voor een aangenaam binnenklimaat!

AirSain heeft een uitgebreid assortiment elektrische kachels voor je klaarstaan.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies