15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Elektrische kachel

Elektrische kachel

Elektrische kachels voor het verkrijgen van extra warmte in frisse tijden. Snel een aangenaam binnenklimaat creëren met ons riante aanbod elektrische heaters. Een straalkachel zorgt voor extra warmte in elke koude kamer of andere ruimte! De elektrische kachels zijn ideaal voor het snel verwarmen van een slaapkamer, woonkamer, kantoor, hobbyruimte, werkplaats of bedrijfsruimte. Spatwaterdichte kachels zijn ook geschikt voor het verwarmen van een badkamer.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle Elektrische kachel

Sorteer op
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Elektrische kachel Merken

Ruimtes zonder hoofdverwarming ook aangenaam verwarmen

Elektrische heaters zijn ook zeer geschikt voor het verwarmen van ruimtes zonder hoofdverwarming zoals een schuur, garage, zolder, kelder, hobbyruimte, werkplaats of opslagruimte. Een elektrische kachel is daarnaast ideaal op de camping! Ons assortiment elektrische straalkachels bestaat uit kleine kachels voor gebruik in en om het huis tot grote straalkachels met een verwarmingsvermogen tot 15 kW voor de professional. Voor elke ruimte vindt u hier de perfecte kachel.

Soorten elektrische kachels

Er zijn diverse soorten elektrische kachels te koop. Verrijdbare olieradiatoren, ruimtebesparende keramische kachels, convectorkachels, ventilatorkachels, infrarood  kachels, badkamerkachels, werkplaatskachels en verwarmingspanelen. Dit zijn de meest populaire soorten mobiele bijverwarming. Bij AirSain vindt u alle elektrische kachels voor bijverwarming van elke ruimte in huis, kantoor, werkplaats en bedrijf.

Mobiele bijverwarming, makkelijk en snel extra comfort

Mobiele bijverwarming geeft op een veilige en makkelijke manier extra warmte in huis, extra comfort in koude tijden! De mobiele heaters zijn zeer geschikt voor gebruik naast hoofdverwarming zoals centrale verwarming. Met een energiezuinige kachel beperkt u het stroomgebruik zodat de kosten laag blijven. Goede bijverwarming kiezen? Bij AirSain vindt u voor elke toepassing een geschikte elektrische kachel.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!