Keramische Kachels

Sorteer op:

Een keramische verwarming levert bijzonder efficiënt warmte dankzij de keramische en aluminium componenten. Direct aangename warmte in de ruimte! Keramische kachels zijn compact en hebben een fraai design mede dankzij de moderne verwarmingstechniek. Door de toegepaste techniek kan bij een keramische kachel meer aandacht worden besteed aan het ontwerp.


Lees meer

Stijlvolle elektrische kachels

Keramische verwarming past in elke ruimte. Geen ontsierende mobiele kachels, maar stijlvolle elektrische kachels. Dit type elektrische verwarming is in de meest uiteenlopende vormen verkrijgbaar. Platte keramische kachels kunnen bijvoorbeeld eenvoudig tegen een muur worden geplaatst in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

In een kantoor wordt een compacte keramische verwarming vaak onder een bureau geplaatst of tegen een wand bevestigd. Kortom, keramische heaters zijn zeer breed inzetbaar. Elektrische kachels met een mooie vorm, voor elk interieur!

Voordelen van keramische kachels

  • Veilige vorm van verwarming
  • Compacte elektrische kachels met een moderne vormgeving
  • De warmte is niet belastend voor de luchtwegen
  • Energiezuinig elektrisch verwarmen, in huis of op het werk
  • Keramische kachels zijn verkrijgbaar als badkamerkachel, wandkachel, sierkachel en natuurlijk als algemene bijzetkachel

Keramische kachels: stijlvol, compact en krachtig bijverwarmen. Aangename stralingswarmte in stijl!