Home Alle Merken OlimpiaSplendid
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Olimpia Splendid

Olimpia Splendid: Italiaans design! Olimpia Splendid is opgericht in 1956 en is wereldwijd marktleider in airconditioning, verwarming, luchtbehandeling en hydronische systemen dankzij hun unieke, innovatieve producten. In meer dan 60 jaar heeft Olimpia Splendid haar producten op de internationale markten in meer dan 45 landen gepresenteerd. Een verhaal van innovatie en groei, samengesteld uit 'Made in Italy' technologie en ontwerp.

Olimpia Splendid Ontvochtigers

Olimpia Splendid Verwarming

Olimpia Splendid Airco's

Olimpia Splendid Bevochtigers

Olimpia Splendid Luchtreinigers

Olimpia Splendid Luchtkoelers

Olimpia Splendid Ventilators

Olimpia Splendid Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Olimpia Splendid Oude producten (niet te bestellen)

Olimpia Splendid: wereldwijd Made in Italy-luchtbehandeling

Olimpia Splendid verkoopt haar fraaie Made in Italy-producten sinds de tweede helft van vorige eeuw in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor en de fabriek van de Olimpia Splendid Group bevinden zich in Cellatica, Italië, net buiten de stad Brescia. Het distributiecentrum van Olimpia Splendid is gevestigd in Gualtieri, in de provincie Reggio Emilia.

Ruim 60 jaar na oprichting heeft Olimpia Splendid kantoren in Shanghai (China), Madrid (Spanje), Parijs (Frankrijk), Itajaí (Brazilië), New York (VS), Melbourne (Australië). De kantoren vertegenwoordigen wereldwijd een uitgebreid netwerk van distributeurs die met passie Olimpia Splendid luchtbehandelingsapparatuur presenteren aan consumenten en bedrijven.

Het succes: airconditioning en meer

In de beginperiode groeide het bedrijf door het produceren van succesvolle houten, gas- en paraffineverwarmingen. Sinds de ontwikkeling van Olimpia Splendid airconditioners in de jaren tachtig startte, is de groei doorgezet. De airconditioners zijn zo succesvol dat Olimpia Splendid al in de jaren negentig de op één na grootste leverancier van mobiele airco's in Italië werd.

Het succes waar het bedrijf nog elke dag van mag genieten, kreeg opnieuw een extra boost dankzij de populaire Olimpia Splendid monobloc airco's. Deze airco's zonder buitenunit vullen een gat in de markt, het zijn veelgevraagde airco modellen die als alternatief dienen voor losse mobiele airco's en voor airconditioners met ingewikkelde, kostbare installatiewerkzaamheden.

En bij airconditioning blijft het niet. In het Olimpia Splendid assortiment bij Airsain vindt u naast de mobiele airco's en monobloc airco's stijlvolle luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, airconditioners en elektrische kachels van Olimpia Splendid klimaatbeheersing. Krachtige, energiezuinige en bovenal stille oplossingen voor een beter binnenklimaat!

Comfort in 'optima forma'

Olimpia Splendid's missie is het ontwikkelen van comfort in 'optima forma'. Ontwerpen en produceren van producten met de mooiste esthetiek, de beste technologie en respect voor het milieu. Belangrijke kernwaarden zijn:

  • Innovatie
  • Design
  • Duurzaamheid
  • Milieuvriendelijk
  • Service / kwaliteit
  • Technologie 'Made in Italy'

Olimpia Splendid ontwerpt en produceert comfortproducten met milieuvriendelijke, toonaangevende technologieën. Bij elk model is het streven de beste efficiëntie in haar klasse te bewerkstelligen. Olimpia Splendid biedt innovatieve oplossingen met een unieke esthetiek.

Innovatieve technologie met Italiaans design

Altijd de nieuwste technologie, stijlvol vormgegeven met een design zoals u dat van een Italiaanse fabrikant mag verwachten. Olimpia Splendid modellen zijn zonder uitzondering oogstrelend. Achter het fraaie uiterlijk gaan toonaangevende technologieën en componenten schuil, ontwikkeld met energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid voorop in gedachte. Olimpia Splendid brengt prestaties en design samen, het bedrijf werkt samen met bekende Italiaanse ontwerpers en architectenbureaus met als doel de producten een unieke, onderscheidende uitstraling te geven.

Olimpia Splendid Unico®, het toonbeeld van kwaliteit en looks!

Unico® monobloc airconditioners voor zelfmontage vatten alles samen waar Olimpia Splendid voor staat: kwaliteit, technologie, design, keuze uit een riant assortiment. Olimpia Splendid Unico® airconditioners laten zien wat het bedrijf onderscheidt, innovatieve technieken voor klimaatbeheersing, een alternatief voor traditionele airco-installaties.

Unico® airco's zijn zodanig ontworpen dat ze een minimale esthetische impact op de binnenruimte hebben. Airconditioners moeten uitstekend functioneren, maar mogen niet met de vormgeving nadrukkelijk aanwezig zijn. Olimpia Splendid legt daarom in de ontwerpfase van de modellen nadruk op neutraliteit, zachte vormen, aangename kleurstelling.

Esthetiek behouden

Bedenk eens hoeveel gebouwen in steden worden aangetast door een onaantrekkelijke airco-buitenunit. Met een Olimpia Splendid Unico® monoblock airco is hier geen sprake van, er is geen buitenunit nodig. De zachte lijnen van de airco-omkasting binnen en de energiezuinige, geluidsarme werking laten alleen de prestaties van Unico® monobloc airconditioners opvallen. Uitstekende omstandigheden in het binnenklimaat, geniet van optimaal comfort met Olimpia Splendid!

Olimpia Splendid heeft de afgelopen 60 jaar mooie technieken ontwikkeld op het gebied van airconditioning, luchtontvochtiging en verwarming. De toonaangevende designs benadrukken het unieke karakter van Olimpia Splendid luchtbehandelingsapparatuur.