Van 28 november t/m 2 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Mobiele Airco's

Sorteer op:

Een mobiele airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 - 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% als ideale omstandigheden binnenshuis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarbij we ons prettig voelen en waarbij we het meest productief zijn.


Lees meer

Ruim assortiment mobiele airconditioners

Portable airconditioning is ideaal om de aangenaam koele omstandigheden te creëren. Wij bieden u een ruim assortiment mobiele airco's van Argoclima, Aspen, Bestron, Blaupunkt, Bimar, Carrier, Delonghi, Fral, Gree, Krone, Meaco, Olimpia Splendid, Sharp, Toyotomi, Vaco, Weltem en Wilms.

Het grote voordeel van een mobiele airco is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonkamer of slaapkamer in huis, in een kantoor, winkel of andere werkomgeving. Ook worden mobiele airco's veelvuldig gebruikt in server- / computerruimtes.

Voor het koelen van een ruimte bedraagt het benodigde koelvermogen tussen de 30 en 50 Watt per m3 (koelvermogen), afhankelijk van de mate van isolatie van de ruimte. De verscheidene mobiele airco's leveren diverse koelcapaciteiten.

Een mobiele airco het hele jaar door te gebruiken?

Zijn mobiele airco's het hele jaar door te gebruiken? Het antwoord is ja, moderne mobiele airconditioners beschikken vaak over meerdere functies zoals verwarming, ontvochtiging en luchtreiniging. Alleen koelen bij warm weer kan natuurlijk ook. Met een standaard model airconditioner kunt u dan prima uit de voeten. Lucht verversen behoort ook vaak tot de mogelijkheden dankzij de ventilatiestand op het apparaat. Koelen, verwarmen, ontvochtigen, lucht reinigen en verfrissen, een mobiele airco kan u het hele jaar ondersteunen.

Verrijdbare airconditioners voor professionele toepassingen

Industrieel en professioneel koelen vraagt om extra koelcapaciteit van een mobiele airco. De ruimte waarin de airco wordt geplaatst is groter. Daarnaast komt in veel bedrijfsruimtes extra warmte vrij door draaiende machines en processen waarbij de temperatuur in de omgeving stijgt. De verplaatsbare industriële airco's in het AirSain assortiment leveren een hoog koelvermogen tot wel 27 kW. Ze leveren voldoende koeling voor ruimtes waar veel warmte aanwezig is, én waar veel warmte vrij komt.

In industriële en professionele ruimtes is het aanleggen van een airco-installatie erg kostbaar. Mobiele airconditioners en spot coolers zijn direct te plaatsen waar de behoefte aan koeling groot is. Het snelle verplaatsen maakt de krachtige airconditioners aantrekkelijk voor bedrijven.

Mobiele airco advies

U bent op zoek naar een energiezuinige airco, of misschien naar een mobiele airco met ventilatie en ionisatie? Het liefst treft u een combinatie van deze eigenschappen aan in één mobiele airco? Bij AirSain vindt u de ideale mobiele airco! De nieuwste portable airco's voor u overzichtelijk op een rij.

Welke mobiele airco kopen? Voor vrijblijvend advies belt u met AirSain.