15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Hygrometer

Hygrometer

Analoge en digitale hygrometers voor het meten van de relatieve vochtigheid. De luchtvochtigheid meten met een hygrometer is belangrijk voor het behouden van goede omstandigheden in het binnenklimaat. Met een hygrometer ziet u of het binnen te vochtig of juist te droog is. Vochtproblemen en problemen door droge lucht kunt u daarna voorkomen of bestrijden met een luchtontvochtiger of luchtbevochtiger.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle Hygrometer

Sorteer op
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Hygrometer Merken

Relatieve luchtvochtigheid meten

Een hygrometer houdt u altijd op de hoogte van de relatieve luchtvochtigheid. AirSain heeft hygrometers voor alle soorten gebruik, van eenvoudige hygrometer met thermometer tot uitgebreide luchtvochtigheidsmeter met meerdere meetfuncties. Een hygrostaat is een hygrometer waarmee u een luchtontvochtiger of luchtbevochtiger automatisch kunt laten werken.

Hygrometers, met of zonder datalogger

Altijd op de hoogte zijn van de actuele luchtvochtigheid? Plaats uw hygrometer op een tafel, kast of op uw bureau. Verschillende modellen kunt u ook tegen een wand monteren. Ook voor bedrijfsmatig luchtvochtigheid meten heeft AirSain de ideale hygrometer met datalogger. Een luchtvochtigheidsmeter met datalogger slaat de meetgegevens op waarna deze op een pc of tablet te verwerken zijn.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!