Home Luchtkwaliteit Airconditioning Airconditioning Sharp CV P09FR

Airconditioning Sharp CV P09FR

Sharp airconditioners voor meer dan alleen koelen!

Airconditioner voor koelen, ontvochtigen, reinigen, ventileren

De tijd dat airconditioners alleen geschikt zijn om te koelen hebben we ver achter ons gelaten. Airconditioning is door de jaren heen veelzijdiger geworden. Zo ook de Sharp CV-P09FR airconditioner. Vanzelfsprekend is deze mobiele airco geschikt om in hoog tempo een kamer te koelen. Deze Sharp airco heeft een koelcapaciteit van 2.12 kW.

Airconditioning met behulp van Sharp CV-P09FR staat ook garant voor effectief lucht ontvochtigen. De mobiele airco bezit een ontvochtigingscapaciteit van maar liefst 28 liter per 24 uur. Een vochtige woning is geen prettige leefomgeving. Vochtplekken, schimmels, klam, kortom geen gezonde binnenlucht en zeker niet behaaglijk. Met mobiele airconditioning als deze Sharp CV-P09FR wordt de luchtvochtigheid in huis verlaagd zodat vochtproblemen verdwijnen.

Sharp CV-P09FR beschikt over een krachtige functie voor het reinigen van lucht. De airconditioner reinigt de lucht van virussen, bacteriën, schimmels en huisstofmijt met behulp van de alom bekende Sharp Plasmacluster technologie. Airconditioning met Sharp Plasmacluster technologie is ideaal om de luchtkwaliteit in een kamer snel te verbeteren. Lucht zuiverende ionen worden in de kamer verspreid en gaan de strijd aan met de zwevende luchtverontreinigingen. De Plasmaclusterionen zijn ook effectief tegen vervelende geurtjes in huis.

Ventileren met de Sharp CV-P09FR mobiele airco is een koud kunstje. De luchtverversing is regelbaar met drie standen en een turbo stand. Ideaal om een kamer snel te verfrissen! Geen muffe leefomgeving of werkomgeving maar een frisse, aangename woning of kantoor met mobiele airconditioning van Sharp. De CV-P09FR verplaatsbare airco is in staat tot het produceren van maar liefst 480 m3/hr luchtverplaatsing in de turbo stand.

Praktische verplaatsbare airco met stille werking

Mobiele airconditioning is erg praktisch. Een mobiele airco is direct verplaatsbaar en kan snel worden ingezet in diverse ruimtes. Sharp CV-P09FR is geschikt voor airconditioning in ruimtes tot 35 m2. Voldoende capaciteit voor gebruik in een slaapkamer of kantoorruimte. Dit type airconditioning is ook geschikt voor gebruik in een gemiddelde woonkamer.

Sharp CV-P09FR is een krachtige airco voor koelen, lucht ontvochtigen, lucht reinigen en ventileren. De mobiele airco voert de taken uit met een laag geluidsniveau.

Airconditioning eenvoudig online kopen

Een vaste airco kopen of een mobiele airco kopen zoals deze Sharp CV-P09FR? Bij AirSain vindt u een uitgebreid assortiment airconditioners. In de rubriek Portable Airco vindt u het volledige assortiment mobiele airconditioners van AirSain.

MOBIELE AIRCO SHARP CV-P09FR IS NIET MEER LEVERBAAR. WIJ BIEDEN U VOLGENDE ALTERNATIEVEN:

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen