Home Luchtkwaliteit Huis Goedkope airco voor Huis Kantoor
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Goedkope airco voor Huis Kantoor

AIRSAIN VOOR UW AIRCONDITIONER EN MOBIELE AIRCO!

Airco met aantrekkelijke prijs

U heeft niet vaak een airco nodig, maar wenst toch graag verkoeling op erg warme dagen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een goedkope airco. De Toyotomi TAD24E mobiele airco is een goed voorbeeld van een kwalitatieve airco voor een lage prijs. De compacte airconditioner koelt een kleine woonkamer, slaapkamer of kleine kantoorruimte totdat een comfortabele temperatuur bereikt is. Even de gewenste temperatuur instellen en de airco zorgt voor de broodnodige verkoeling. Deze goedkope airco is voorzien van wieltjes en wordt standaard geleverd met afstandsbediening zoals bij de meeste mobiele airco's het geval is.

Een energiezuinige airco is een goedkope airco

Een goedkope airco is een airco met een lage aanschafprijs maar zeker ook met een laag energieverbruik. Bij aanschaf van een energiezuinige airco is de kostenbesparing niet zichtbaar, maar het voordeel loopt na ingebruikname al direct op. De aanschafprijs van de airco zal wat hoger liggen, echter gedurende de levensduur van de airconditioner bespaart u flink wat kosten. Een energiezuinige airco levert het gewenste koelvermogen tegen een lager energieverbruik. Daarom kunt u dit type airco ook gerust tot de goedkope airco's rekenen. Mobiele airconditioners van Delonghi staan bekend om de energiezuinige werking.

 

Goedkope vaste airconditioners

Wanneer u kiest voor een vast airco-systeem kunt u ook kosten besparen. Naast te kiezen voor een goedkope airco unit kunt u ook kiezen voor een zelfmontage airco van QLima / Zibro. Door de airco units zelf te installeren bespaart u installatiekosten. Alleen de definitieve aansluiting moet door een geautoriseerde installateur verricht worden. De rest van de installatiewerkzaamheden kunt u zelf verrichten.

Bij AirSain vindt u de ideale airconditioner! Van een goedkope mobiele airco tot een compleet airconditioning systeem met een scherpe prijsopgave. Altijd aantrekkelijke aanbiedingen en een snelle levering!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen