Carrier Mobiele airco's

Sorteer op:

Carrier, wie kent het merk niet? Dit airconditioner merk is over de hele wereld niet uit het straatbeeld weg te denken. In veel gebouwen zijn de split airco-systemen van Carrier terug te vinden. Speciaal voor snel, flexibel koelen kunt u gebruik maken van een mobiele Carrier airco. De vertrouwde kwaliteit, maar dan mobiel.


Lees meer

Carrier portable airconditioning

Carrier is een grote naam in de wereld van aircondtioning. De airconditioners van dit merk zijn wereldwijd te vinden in woningen, kantoren, bedrijven en in openbare ruimtes. De goede naamsbekendheid dankt Carrier voornamelijk aan haar vaste airco-installaties, split-systemen, warmtepompen en koelunits voor trucks. Een aanvulling op het enorme assortiment zijn portable airconditioners voor flexibel koelen van verblijfsruimtes. Carrier kwaliteit in een draagbare vorm, de mobiele airco's leveren prestaties zoals u van het wereldmerk mag verwachten.

Prominente status

Carrier staat voor kwaliteit. Het vakmanschap is in ruim een eeuw ontwikkeld tot het niveau dat het bedrijf nu heeft. Carrier is op het gebied van airconditioning actief op talrijke terreinen zoals koeling voor woningen, kantoren, industrie, commerciële gebouwen, transport en logistiek. De luchtgekoelde of watergekoelde airco-systemen voorzien menig pand van koeling, verwarming en ontvochtiging. Het bedrijf heeft haar prominente status verworven door de grootschalige oplevering van luchtbehandelingssystemen in omvangrijke gebouwen.

Carrier, vertrouwde degelijkheid

U bent vertrouwd met dit airco topmerk, misschien vanuit uw werkomgeving of zelfs beroepsmatig? U heeft geen ruimte voor een vast Carrier airco-systeem? Profiteer toch van de vertrouwde degelijkheid door een mobiele airco van het populaire merk aan te schaffen. U verzekert zichzelf van topkwaliteit airconditioning in een betaalbare, verplaatsbare vorm. De mobiele unit plaatst u waar en wanneer u dat wilt, in de ruimte waar u op dat moment verblijft. Verhuis de portable airco met u mee wanneer u van een andere ruimte gebruik gaat maken. In tegenstelling tot een vast airco-systeem blijft een mobiele Carrier airco altijd flexibel inzetbaar.

Airco met warmtepomp

De mobiele airco's van Carrier hebben een gunstig energielabel. Het lage energieverbruik is een speerpunt van dit merk. Indien uitgerust met een warmtepomp is de verplaatsbare airco in staat om tijdens de koude maanden dezelfde ruimte te verwarmen. De unit kan dienen als ondersteuning van de centrale verwarming in de kamer. U profiteert het hele jaar van de Carrier prestaties, optimale koeling bij warm weer en aangename verwarming bij koud weer. Een Carrier airco met warmtepomp is het hele jaar inzetbaar.