Industrie luchtkoelers

Sorteer op:

Cool-Space, Portacool en Big Ass Fans verdampingskoelers brengen verkoeling door de omgevingslucht met een krachtige ventilator in beweging te brengen. De omgevingslucht wordt in de airco langs een verdampingsmat geblazen. Hier koelt de lucht af omdat warmte uit de lucht wordt gebruikt voor het verdampen van water. Een reguliere ventilator circuleert alleen de omgevingslucht, luchtkoelers van Cool-Space, Portacool en Big Ass Fans koelen de lucht daadwerkelijk. Het zijn energiezuinige industriële airconditioners, bijzonder effectief en een kostenbesparend alternatief voor uitgebreide airco installaties.


Lees meer

Industrie luchtkoelers

Industrie airconditioners van Cool-Space, Portacool en Big Ass Fans verbruiken zeer weinig energie, alleen de ventilator verbruikt energie. De luchtkoelers kunnen handmatig of met een slang of aanvoerleiding worden gevuld.

Is het koelen van een industriële ruimte of andere grote ruimte lastig? Niet met de verplaatsbare airco's / koelers van Cool-Space, Portacool en Big Ass Fans. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen, dus voor elke ruimte is geschikte airconditioning uit te kiezen.

Industriele Luchtkoelers