Balmuda ventilatoren

Sorteer op:

Kwaliteit uit Japan! Ventilatoren van Balmuda bezitten de nieuwste techniek, zijn bijzonder energiezuinig en stil in gebruik. De Japanse firma heeft haar rotorbladen zodanig ontwikkeld dat een optimale luchtcirculatie tot in perfectie bereikt wordt. Balmuda biedt prestaties en comfort, de ventilatoren zijn krachtig terwijl de luchtstroom aangenaam is. Balmuda, ventilatie in perfectie uitgevoerd.


Lees meer

Stille ventilatoren met een krachtige uitstraling

Stil en stijlvol, Balmuda ventilatoren vertegenwoordigen duidelijk de Japanse filosofie op het gebied technologie en ontwerp. Met veel aandacht voor kwaliteit en afwerking heeft Balmuda een reeks ventilatoren ontworpen waarmee u gezien mag worden. In huis, op kantoor, in uw winkel, Balmuda ventilatoren vormen een stijlvol element in de ruimte met optimale verfrissing als resultaat.

De stille, krachtige werking van een Balmuda ventilator komt tot stand door een Borstelloze DC-motor. Dit type aandrijving van de ventilatorbladen levert hoge prestaties en kent een lange levensduur. Het gebruik van dit type motor kent nog een belangrijk voordeel, het lage energieverbruik. De ventilatoren werken bijzonder energiezuinig, in de laagste stand is het verbruik vergelijkbaar met het verbruik van een spaarlamp. In de hoogste stand is de werking nog steeds energie-efficiënt te noemen gezien de hoge prestaties.

Optimale luchtverdeling

Balmuda gebruikt in haar ventilatoren technologie waardoor de verdeling van frisse lucht in de ruimte aanmerkelijk beter is dan dat het geval is bij standaard ventilatoren. De speciaal ontworpen rotorbladen zorgen voor een goed verdeelde, krachtige luchtstroom die bij geen enkele snelheid hinderlijk aanvoelt. Dit geeft aangename verkoeling zonder ongewenste tochtklachten. De luchtstroom is te richten zodat de Balmuda ventilator op elke plek met de gewenste intensiteit verkoeling kan verzorgen.

De bron van het ontwerp

De ideeën voor het ontwerp van Balmuda Greenfan ventilatoren zijn ontstaan tijdens de financiële crisis. Samen met een aansterkend bewustzijn voor klimaatverandering heeft de Japanse producent zich als doel gesteld om ventilatoren te ontwerpen waarmee iedereen hete zomers door kan komen tegen een laag energieverbruik.

Tijdens de ontwerpfase van haar ventilatoren was er nog een speerpunt. Ook recht voor de Balmuda ventilator moet de luchtstroom prettig aanvoelen. Bij standaard ventilatoren is een rechtstreekse blootstelling aan de luchtstroom recht voor een ventilator niet comfortabel. Een Balmuda ventilator moet ook in directe nabijheid het comfort geven waar u naar op zoek bent. Wat Balmuda treffend stelt: het bedrijf wil ventilatoren ontwerpen waarbij de luchtstroom aanvoelt als een comfortabel, natuurlijk briesje zoals door een openstaand raam de ruimte binnenstroomt. Dat is in elk opzicht gelukt!