Stadler Form ventilatoren

Sorteer op:

Stadler Form ventilatoren zijn herkenbaar aan de mooie, strakke vormgeving die de Zwitserse firma bij al haar producten toepast. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan materiaalgebruik en design. Het resultaat mag er zijn, een assortiment design ventilatoren in verschillende soorten en maten. In een modern interieur is een Stadler Form ventilator helemaal op zijn plaats. De minimalistische vormen maken uw interieur compleet!


Lees meer

Design ventilatoren met kwaliteit!

Wie Stadler Form zegt, zegt design! Ventilatoren van Stadler Form zijn ontworpen met extra aandacht voor design. De producten van de Zwitserse fabrikant passen perfect in elk modern interieur. Door gebruik te maken van vormen met strakke lijnen zijn de ventilatoren direct te herkennen als Stadler Form ventilatoren. Dit merk onderscheidt zich ook door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatieve materialen voor haar producten zoals rvs, leer en mooie houtsoorten.

Materiaalgebruik en afwerking

De ventilatoren van het Zwitsere merk vallen in de smaak voor het koelen van woonkamers, slaapkamers en kantoorruimtes. Omdat extra werk gestoken is in het ontwerp, kiest iemand met extra aandacht voor het interieur vaak voor Stadler Form. De subtiele details en prachtige afwerking zorgen voor tevredenheid bij de kopers. De bekende Charly productlijn is een treffend voorbeeld van dit onderscheidend vermogen ten opzichte van andere merken. De Charly ventilatoren lijken op reguliere metalen ventilatoren, maar attentie gevraagd voor het materiaalgebruik en de afwerking. Ze mogen zeker een klasse apart worden genoemd!

Frisse kleuren

Diverse Stadler Form producten met een kunststof behuizing zijn te kiezen in verschillende frisse kleuren. De kleurstelling is modern en bovendien onderscheidend. Het merk gaat niet alleen voor veilig wit of zwart, voor opvallende kleuren schrikken de ontwerpers zeker niet terug.

Breed assortiment

Het Stadler Form assortiment varieert van usb bureauventilator tot vloerventilator en grote staande ventilator. Voor elke toepassing kiest u uw favoriete design model. Een torenventilator beslaat weinig ruimte op de vloer, een usb bureauventilator is vooral praktisch in gebruik. Zo heeft elk model haar eigen sterke punten waardoor deze voor u geschikt kan zijn. Stadler Form houdt traditioneel haar modellen gedurende een lange tijd in het assortiment. Wanneer u na een tijdje hetzelfde model voor een andere kamer wenst te kopen, is dat vaak mogelijk.

Stadler Form ventilatoren passen uitstekend bij personen met gevoel voor stijl, het merk levert extra op het gebied van design!